28 / 03 / 2024

Toyota C-HR ile premium deneyim! Toyota C-HR 15 Ekim 2022 fiyat listesi

Toyota C-HR ile premium deneyim! Toyota C-HR 15 Ekim 2022 fiyat listesi

Toyota C-HR vücudunuzun her noktasını güzelce kavrayan, elmas desenli döşemeleriyle harika bir sürüş deneyimi yaşatmak için kullanıcısını bekliyor. Toyota C-HR ile JBL premium ses sistemi ile yolculuklarınız hiç olmadığı kadar güzel olacak. Peki, Toyota C-HR Ekim ayında ne kadar oldu?



Toyota C-HR'ın iç ve dış tasarımı mükemmel bir şekilde yapıldı. Zarif ve dinamik biçimli dış tasarımı premium LED farlar ile tamamen kusursuzlaştırıldı, vücudunuzun her noktasını kavrayan, elmas desenli döşemeleriyle prestij kazanan koltuklar konforunuza ve tarzınıza hitap ediyor. Yeni Toyota C-HR ile hayatın tadını çıkarmaya hazırlıklı olun.

Toyota C-HR'a eklenen akıllı telefon sistemi ve JBL premium ses sistemi ile yolculuklarınız artık daha keyifli. Apple CarPlay ve Android Auto ile telefonunuza kolayca erişebileceksiniz. Ayrıca TFT ekran içinde yer alan yeni ve elektrikli kullanım oranı göstergesi ile de hibrit teknolojisinin kazanımını keşfedebilirsiniz.

Toyota Safety Sense Akıllı Güvenlik Sistemi farklı yol koşullarında size yardımcı olarak hem sizi hem de sevdiklerinizi güvende tutmaya hazır. Üstelik Toyota C-HR'a eklenen Kör Nokta Uyarı Sistemi, Fren Destekli Akıllı Park Sensörleri ve de Geri Manevra Trafik Uyarı Sistemi sayesinde huzurlu bir yolculuğun keyfini çıkarabilirsiniz.

 


Geri Dön