25 / 04 / 2024

Toyota Corolla'dan bayramda büyük fiyat sürprizi: 39 bin 100 lira yaptı! 8 Temmuz fiyat listesi

Toyota Corolla'dan bayramda büyük fiyat sürprizi: 39 bin 100 lira yaptı! 8 Temmuz fiyat listesi

Türkiye'de en çok talep gören otomobiller araında yer alan Toyota Corolla Sedan fiyatlarına zam geldi. Zamla birlikte Toyota'nın en baz modeli 500 bin lirayı aştı. İşte Toyota Corolla 8 Temmuz fiyat listesi...



Toyota Corolla Kurban Bayramı öncesi liste fiyatlarına zam yaptı. En baz modeli 500 bin lirayı aşan Corolla'nın en dolu paketi 800 bin liraya yaklaştı. Toyota Corolla'ya yapılan zamlar ve diğer gelişmeler haberimizde...

Toyota Corolla şık ve akıcı çizgilere sahip Yeni Toyota Corolla, güçlü ve prestijli duruşu ile dikkatleri üzerine çekiyor. Japon üreticinin Gebze'deki fabrikada ürettiği otomobil dünya genelinde de en çok satan model olma başarısı gösterdi.

Yeni Toyota Corolla, özenle tasarlanmış en üst kalitede, ferah ve aydınlık bir iç mekan sunuyor. Hem sürücüye hem de yolculara sınıfındaki en yüksek konforu sunarak, tüm yolculuklarda rahat hissettiren bir ortam sağlıyor.

Toyota’nın Yeni Global Mimarisi (TNGA) platformu kullanılarak üretilen Yeni Toyota Corolla, yere daha yakın ağırlık merkezi ve bağımsız çift salıncak arka süspansiyonu sayesinde daha dinamik bir yol tutuşu ve kontrol sağlıyor.
 


Geri Dön