20 / 04 / 2024

Toyota Proace City Cargo Aralık'ta 16 bin TL zamlandı! Toyota Proace City Cargo 22 Aralık 2022 fiyat listesi

Toyota Proace City Cargo Aralık'ta 16 bin TL zamlandı! Toyota Proace City Cargo 22 Aralık 2022 fiyat listesi

Toyota Proace City Cargo'nun Aralık ayı fiyatları açıklandı. Toyota Proace City Cargo bu ay 16 bin TL zamlandı. İşte Toyota Proace City Cargo 22 Aralık 2022 fiyat listesi...



Yeni bir ticari araç sahibi olmak isteyenlerin merak ettiği ve araştırdığı modeller arasında yer alan Toyota Proace City Cargo'nun Aralık ayı fiyatları açıklandı.

Önceki aylarda zam almayan Toyota Proace City Cargo'nun fiyatı bu ay 16 bin lira yükseldi. Güncel fiyat listesi merak edilen ve sık sık araştırılan ticari araçlar arasında yer alan Toyota Proace City Cargo kompakt ve akıllı tasarımıyla dikkat çekiyor.

Toyota Proace City Cargo Aralık ta 16 bin TL zamlandı! Toyota Proace City Cargo 22 Aralık 2022 fiyat listesi

Yeni bir ticari araç almak isteyenlerin güncel fiyat listesindeki son durumu merak ettiği modeller arasında oldukça dikkat çeken Toyota Proace City Cargo, çift taraflı sürgülü kapıları, pratik saklama alanları, esnek yük taşıma çözümleri, ve yüksek taşıma kapasitesi sunuyor.
 

Toyota Proace City Cargo'nun yakıt tüketimi nedir? Toyota Proace City Cargo 100 Kilometre ne kadar yakıt tüketiyor? Toyota Proace City Cargo bu ay 16 bin TL zamlandı. Peki Toyota Proace City Cargo'nun fiyatı kaç TL oldu? İşte Toyota Proace City Cargo 22 Aralık 2022 güncel fiyat listesi...
 


Geri Dön