16 / 04 / 2024

Tozkoparan'da kentsel dönüşümü durduran TOZDER açıklama yapacak!

Tozkoparan'da kentsel dönüşümü durduran TOZDER açıklama yapacak!

Bakanlar Kurulu'nun Güngören Tozkoparan riskli alan kararını Danıştay'da açtığı dava ile iptal ettiren TOZDER, Tozkoparan kentsel dönüşüm projesinde bundan sonra ne olacağını bir basın açıklaması ile kamuoyuna duyuracak. İşte TOZDER'in o açıklaması...



Tozkoparan da kentsel dönüşümü durduran TOZDER açıklama yapacak!


Güngören İlçesi'ndeki Tozkoparan Mahallesi'nde 58 hektarda 5 bin 560 konutun yenileneceği Tozkoparan kentsel dönüşüm projesinin temeli sayılan Bakanlar Kurulu kararını Danıştay'da iptal ettiren TOZDER, basının ve kamuoyunun karşısına çıkıyor. 


Tozkoparan ve Mehmet Nesih Özmen Mahallelileri Kültür ve Dayanışma Derneği (TOZDER), Bakanlar Kurulu'nun 24 Nisan 2013 tarihinde aldığı riskli alan kararını 4 Haziran 2014'te iptal ettirmişti. 



Danıştay'ın iptal kararı için tıklayın!


Açıklama ne zaman? Nerede?


Tozkoparan da kentsel dönüşümü durduran TOZDER açıklama yapacak!



TOZDER, 11 Haziran 2014 Çarşamba günü saat 11:00'de Güngören Tozkoparan Mahallesi Cevat Açıkalın Caddesi üzerinde bulunan Uhud Camii karşısındaki alanda bir basın açıklaması yapacak. 


TOZDER Yönetim Kurulu tarafından derneğin internet sitesinde yapılan duyuru şöyle; 


"Bakanlar Kurulu'nun Tozkoparan Mahallesi için 24 Nisan 2013 tarihinde vermiş olduğu Riskli Alan Kararının derneğimizce açılan dava sonucu Danıştay 14 Dairesinin vermiş olduğu iptal kararı ve sonrasına ilişkin basın açıklaması yapılacaktır."


TOZDER'in Tozkoparan açıklaması için tıklayın!


TOZDER iletişim!


Web: tozder.com


Geri Dön