29 / 03 / 2024

Trabzon Belediye Başkanı EYOF Hatıra Parkı inşaatını inceledi!

 Trabzon Belediye Başkanı EYOF Hatıra Parkı inşaatını inceledi!

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı, yapım çalışmaları tamamlanarak halkın kullanımına sunulan EYOF Hatıra Parkı ve Arsin Sahil Alanı ile yapım çalışmaları devam eden Spor Temalı Park'ta incelemelerde bulundu.



Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı, yapım çalışmaları tamamlanarak halkın kullanımına sunulan EYOF Hatıra Parkı ve Arsin Sahil Alanı ile yapım çalışmaları devam eden Spor Temalı Park'ta incelemelerde bulundu. İlk olarak inşaat çalışmaları devam eden Spor Temalı Park'ta incelemelerde bulunan Gümrükçüoğlu yetkililerden bilgi aldı. Gümrükçüoğlu, buradaki temaslarının ardından EYOF Hatıra Parkı ve Arsin Sahil Alam'nda incelemelerde bulundu. 


Gümrükçüoğlu, yaptığı değerlendirmede şunları kaydetti, "Trabzon'a, yeni yaşam alanları kazandırmanın mutluluğunu yaşıyoruz. EYOF Hatıra Parkı ve Arsin Sahil Alanı halkımızın kullanımına sunulmuş alanlar. Yaklaşan yaz sezonu öncesinde bu alanlarımızı inceleme gereği hissettik. Ayrıca başta Arsin Sahil Alanı olmak üzere, bu tesislerimizin nasıl daha verimli şekilde kullanılabileceğine, şehrimizin ne şekilde bu alanlardan daha fazla katkı elde edebileceğine yönelik değerlendirmelerde bulunduk. Her şeyin en iyisine layık olan aziz hemşehrilerimiz için çalışmalarımızı hız kesmeden sürdürüyoruz." 


Günboyu


Geri Dön