26 / 04 / 2024

Trabzon'da hastane binasının yıkım anı görüntülendi!

Trabzon'da hastane binasının yıkım anı görüntülendi!

Trabzon'da, arsasına SGK İl Müdürlüğü binası yapılacak olan eski Trabzon Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi binasının büyük bölümü iş makineleriyle yıkıldı. Binanın yıkım anı görüntülendi.



Trabzon'da Sosyal Güvenlik Kurumu'na (SGK) devredilen ve arsasına modern bir SGK İl Müdürlüğü binası yapılacak olan Eski Trabzon Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi binasının büyük bölümü yıkıldı. Binanın yıkım anı görüntülendi.


Yenicuma Mahallesi Yenicuma Caddesi'nde yer alan ve yaklaşık 50 yıl hizmet verdikten sonra SGK'ya devredilen Eski Trabzon Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi binasının yıkılarak yerine SGK İl Müdürlüğü binası yapılması kararlaştırıldı.


Bunun üzerine hastane binasının yıkım işlemine başlandı Bir süredir devam eden çalışmalar sonucu eski hastane binasının tamamına yakını iş makinelerince yıkıldı. Yıkım anı kameralarca görüntülendi.


Yıkım çalışmalarını izleyen SGK İl Müdürü Musa Bulut, gazetecilere yaptığı açıklamada, kurumlarının yeni hizmet binasının Yenicuma Mahallesi'nde hizmet vereceğini belirterek, "SGK Trabzon İl Müdürlüğü yeni hizmet binasını, eski doğum hastanesi arsasını kullanmak suretiyle inşa etmeye başladık. Yaklaşık 14 bin 500 metrekare hizmet alanı olacak. SGK Trabzon İl Müdürlüğünün bütün hizmet birimleri burada olacak ve kentimize modern binamızda hizmet vereceğiz" dedi.


Yeni hizmet binalarının Yenicuma Mahallesi'ne de canlılık getireceğini anlatan Bulut, yeni binalarının Ocak 2016'da tamamlanacağını kaydetti.


Hastanenin bazı bölümlerinin yıkım işleminin ise sürdüğü belirtildi.


AA


Geri Dön