20 / 04 / 2024

Trabzonspor Akyazı Stadı Ekim sonunda açılacak!

Trabzonspor Akyazı Stadı Ekim sonunda açılacak!

Daha önce Akhisar maçına yetişeceği açıklanan Trabzonspor için büyük önem taşıyan Akyazı Stadı’nın Çayku Rizespor maçı ile açılacağı belirtildi.



Trabzonspor için büyük önem taşıyan Akyazı Stadı’nın yapımı devam ederken bitiş tarihi konusunda tartışmalar sürüyor. Daha önce ligin 7.haftasında Akhisar Belediyespor ile oynanacak olan maça yetişmesi konusunda açıklamalar yapılıyordu. Ancak Bordo-Mavili Kulübün Genel Sekreteri Gençağa Meriç, Akyazı Stadı'nın Ekim ayı sonunda Çaykur Rizespor ile yapacakları karşılaşmayla açılışının planlandığını söyledi.


Kombine Satışı Sürüyor 


Stadın ligin 7. haftasındaki Akhisar Belediyespor maçına da yetişebileceğini ifade eden Meriç, “Ancak tam olarak hazır olması için stat açılışının ekim ayı sonu bulması bekleniyor. Açılış yüzde 90 Çaykur Rizespor ile oynayacağımız karşılaşmayla olacak” dedi. Akyazı Stadı için satışa çıkardıkları kombine kartlara taraftarların büyük ilgi gösterdiğini ve ciddi bir sayıya ulaşacaklarını düşündüklerini anlatan Meriç, 1 hafta sonra bu konuda ilk sayıları açıklayacaklarını da sözlerine ekledi.




Taka


Geri Dön