26 / 04 / 2024

Trabzon'un yeni katlı otoparkı 2020'de tamamlanacak!

Trabzon'un yeni katlı otoparkı 2020'de tamamlanacak!

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, kentin otopark sorununun giderilmesine önemli ölçüde çözüm bulacağını söylediği katlı otoparkın Nisan 2020’de açılacağını müjdeledi.



Trabzon Büyükşehir Belediyesi tarafından kent merkezinde sürdürülen çeşitli inşaat ve park düzenleme çalışmaları hızla devam ederken, bu kapsamdaki projeleri yerinde incelemek isteyen Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, yenileme çalışmaları süren Fatih Parkı’nda ve Tanjant Tam Otomatik Otopark inşaatında incelemeler yaptı.

Trabzon Büyükşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre, ilk olarak Fatih Parkı’na giden Başkan Zorluoğlu, burada Genel Sekreter Yardımcısı Süleyman Gün, ilgili daire başkanları ve şube müdürleriyle birlikte gezdiği parkta, yüklenici firma yetkililerinden çalışmalar hakkında bazı bilgiler aldı.

Buradan, Tanjant Caddesi üzerinde inşaatı süren Tam Otomatik Otopark inşaatına geçen Başkan Zorluoğlu ve beraberindekiler, inşaat alanını birlikte gezdikleri yüklenici firma yetkilisinden çalışmaların son durumu hakkında bilgiler aldı. Başkan Zorluoğlu’na, otoparkın araç kapasitesi ve otomatik otopark sisteminin çalışma prensibine dair bilgiler aktaran firma yetkilisi açılış tarihi olarak da 2020 yılı nisan ayını öngördüklerini belirtti.

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu da kentin otopark sorununun giderilmesine önemli ölçüde çözüm bulacağını söylediği otoparkın Nisan 2020’de Trabzon halkının hizmetine sunulacağını yine sosyal medya hesabından kamuoyuyla paylaştı.


Geri Dön