23 / 04 / 2024

Trabzon'un yolları yenileniyor!

Trabzon'un yolları yenileniyor!

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, “Şükürler olsun çok önemli çalışmalar gerçekleştiriyoruz. Kar yağıncaya dek yol çalışmalarımıza devam edeceğiz” dedi.




Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Akçabat’ın Derecik Mahallesi’nde gerçekleştirilen asfaltlama çalışmalarını yerinde inceledi. Belediye ekipleri ve mahalle sakinleri ile görüşerek bilgi alan Başkan Gümrükçüoğlu, yaptığı değerlendirmede Trabzon’un her ilçesinde çalışma yaptıklarını kaydederken, “Şükürler olsun çok önemli çalışmalar gerçekleştiriyoruz. Tüm ilçelerimizde varız. Asfaltlama yapıyoruz, betonlama yapıyoruz, sanat yapısı inşaatlarımızı ve yol bakım-onarım çalışmalarımızı aralıksız olarak sürdürüyoruz. Son derece kaliteli çalışmalara imza atıyoruz. Kar yağıncaya dek yol çalışmalarımıza devam edeceğiz” dedi.


Derecik Mahalle Muhtarı Samettin Kara da mahallesinde yapılan çalışmalardan ötürü Başkan Gümrükçüoğlu’na teşekkür ederken, “Mahallemizde geçen yıl üç caddemizde asfaltlama çalışması yaptık. Şimdi de 1,5 km’lik yolumuzda asfaltlama çalışması gerçekleştiriyoruz. Böylece bozuk yollarımızdaki sorunları ortadan kaldırıyoruz. Sayın Başkanımıza teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

 


Trabzon Büyükşehir Belediyesi



Geri Dön