25 / 04 / 2024

Trabzon yol yatırımları

Trabzon yol yatırımları

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, “Şükürler olsun çok önemli çalışmalar gerçekleştiriyoruz. Kar yağıncaya dek yol çalışmalarımıza devam edeceğiz” dedi.

Trabzon Büyükşehir'den 150 bin ton asfalt!

Yol çalışmalarına aralıksız olarak devam eden Trabzon Büyükşehir Belediyesi, 20 Ağustos itibariyle 2016 yılı içinde mahalle yolları ve ana arterlere 150 bin ton asfalt serdi.

Trabzon’un 20 ayrı noktasına asfalt müjdesi!

Trabzon Büyükşehir Belediyesi Trabzon’un önemli yaylaları arasında yer alan Kayabaşı Yaylası’nın 7 kilometrelik bölümü asfaltlarken, Haçkalı Baba Yaylası’nın 12 kilometresinin asfaltlama çalışmalarına başladı.

Trabzon'a 50 milyon TL'lik yol yatırımı!

Trabzon Büyükşehir Belediyesi mahalle yolları ve ana arterlerdeki asfaltlama, betonlama, sanat yapısı inşaatları ve stabilize yolların bakım-onarım çalışmalarına aralıksız olarak devam ediyor.

Trabzon'a 50 milyon TL'lik yol çalışması!

Trabzon Büyükşehir Belediyesi mahalle yollarında asfalt ve betonlama çalışmasına son hız devam ediyor. Belediye 2016 yılı hizmet sezonu içerisinde 50 milyon TL’lik betonlama ve 50 milyon TL’lik asfaltlama çalışması yapmayı programlıyor.

Trabzon'da elden geçirilmemiş yol kalmayacak!

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Ortahisar İlçesi Yeşilvadi Mahallesi Dereboyu Mevkiinde 2bin 500 metre uzunluğundaki yolda yapılan betonlama çalışmalarını yerinde inceledi.

Trabzon'a 50 milyon TL'lik yol yatırımı!

Bu yıl 50 milyon TL’lik yol çalışması yapacaklarını kaydeden Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, “Bu rakam büyükşehir olmanın Trabzon’a önemli bir getirisidir” dedi...

Trabzon'a 67 milyon TL’lik yol yatırımı!

Trabzon’un Yomra ilçesi İkisu grup yolu ile Araklı ilçesi Yeşilyurt grup yolunda incelemelerde bulunan Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, 2015 yılı içerisinde 67 milyon TL’Lik yol çalışması gerçekleştireceklerini kaydetti

Ulaştırma yatırımlarının 3 yıllık yol haritası çizildi! Öncelikli alanlar peş peşe sıralandı

2024-2026 Dönemi Yatırım Programı hazırlıklarına dair Cumhurbaşkanlığı Genelgesi'nden Ulaştırma yatırımlarının 3 yıllık yol haritası belirlendi. İşte detaylar...

Trabzon Büyükşehir yatırımları tam gaz!

Trabzon Büyükşehir Belediyesi, şehrin  ihtiyaçlarına yanıt verecek yatırımları sırası ile inşa etmeye devam ediyor.

Trabzon yatırımları masaya yatırıldı!

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, Millet Bahçesi’ başta olmak üzere Pazarkapı kent meydanı, Ganita sahil düzenlemeleri, Gülcemal ve Boztepe ile ilgili yatırımları masaya yatırdı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Trabzon yatırımlarını anlattı!

Türkiye Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisince Meydan Parkı'nda düzenlenen mitingde halka hitap etti.Erdoğan,  yatırımları hakkında açıklama yaptı.

Cahit Turan Trabzon yatırımlarını değerlendirdi!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turan ile Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu Trabzon yatırımlarını inceledi.

Bingöl'deki ulaşım yatırımları TBMM gündeminde!

Ulaştırma Ve Altyapı Bakanlığı'nın Bingöl'deki yatırımları ve yol inşaatları meclis gündemine taşındı..

Trabzon'a spor tesisi yatırımları!

Trabzon Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Birdal Öztürk, bölgeye yapılan spor yatırımlarıyla ilgili bilgiler verdi. Öztürk, amaçlarının 250 bin kişiye spor yaptırmak olduklarını söyledi.

Kayseri Kocasinan'a 3 milyon 641 bin liralık yol yatırımı!

Yol yatırımlarına son sürat devam eden Kocasinan Belediyesi 2017 yılında 160 bin ton asfalt sermeyi hedefliyor.

Ordu'ya 13 milyonluk yol yatırımı!

Yol yatırımlarına hız kesmeden devam eden Ordu Büyükşehir Belediyesi 13 milyon TL'lik yol yatırımı gerçekleştirdi.

Çaykara yatırımları masaya yatırıldı!

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu Çaykara yatırımlarını değerlendirdi. İşte o değerlendirmeler...

Trabzon Köprübaşı yatırımları masaya yatırıldı!

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğl Köprübaşı yatırımlarını masaya yatırdı. Gümrükçüoğlu yaptığı açıklamada Trabzon’un büyükşehir statüsüne kavuşmasıyla ilçelere önemli hizmetler götürdüklerini kaydetti.

Tonya yatırımları masaya yatırıldı!

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Tonya yatırımlarını anlattı. Gümrükçüoğlu Tonya’da altyapıdan üstyapıya her alanda yatırım yaptıklarını söyledi.

Kahta Belediyesi'nin kent yatırımları sürüyor!

Kahta Belediyesi ilçede bozulan yol ve kaldırım onarım çalışmaları yapıyor.Kahta Belediyesi'nin kent yatırımları sürüyor.

Trabzon yol yatırımları Haberi

Trabzon yol yatırımları


Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Akçabat’ın Derecik Mahallesi’nde gerçekleştirilen asfaltlama çalışmalarını yerinde inceledi. Belediye ekipleri ve mahalle sakinleri ile görüşerek bilgi alan Başkan Gümrükçüoğlu, yaptığı değerlendirmede Trabzon’un her ilçesinde çalışma yaptıklarını kaydederken, “Şükürler olsun çok önemli çalışmalar gerçekleştiriyoruz. Tüm ilçelerimizde varız. Asfaltlama yapıyoruz, betonlama yapıyoruz, sanat yapısı inşaatlarımızı ve yol bakım-onarım çalışmalarımızı aralıksız olarak sürdürüyoruz. Son derece kaliteli çalışmalara imza atıyoruz. Kar yağıncaya dek yol çalışmalarımıza devam edeceğiz” dedi.


Derecik Mahalle Muhtarı Samettin Kara da mahallesinde yapılan çalışmalardan ötürü Başkan Gümrükçüoğlu’na teşekkür ederken, “Mahallemizde geçen yıl üç caddemizde asfaltlama çalışması yaptık. Şimdi de 1,5 km’lik yolumuzda asfaltlama çalışması gerçekleştiriyoruz. Böylece bozuk yollarımızdaki sorunları ortadan kaldırıyoruz. Sayın Başkanımıza teşekkür ediyoruz” diye konuştu.


Trabzon Büyükşehir...