29 / 03 / 2024

Trabzon'a 50 milyon TL'lik yol yatırımı!

Trabzon'a 50 milyon TL'lik yol yatırımı!

Bu yıl 50 milyon TL’lik yol çalışması yapacaklarını kaydeden Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, “Bu rakam büyükşehir olmanın Trabzon’a önemli bir getirisidir” dedi...




Trabzon Büyükşehir Belediyesi asfaltlama çalışmalarını aralıksız olarak sürdürüyor. Bu yıl 50 milyon TL’lik yol çalışması yapacaklarını kaydeden Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, “Bu rakam büyükşehir olmanın Trabzon’a önemli bir getirisidir” dedi.



YAYLACIK MAHALLESİ’NDE ASFALT SEVİNCİ YAŞANIYOR

Trabzon il genelinde 30 milyon TL’lik asfaltlama yapma hedefi ile yola çıkan Trabzon Büyükşehir Belediyesi, asfaltlama çalışmalarına aralıksız olarak devam ediyor. Hazırlanan plana göre çalışmalarını Trabzon’un ayrı ayrı noktalarında sürdüren Büyükşehir Belediyesi ekipleri Akçaabat ilçesinin Yaylacık Mahallesi’nde birinci sınıf asfalt seriyor. Finiser ile üst düzey kalitede gerçekleştirilen çalışmalar vatandaşlar da büyük memnuniyet yaratıyor.


ASFALTLAMADA KALİTEYE ÖZEL ÖNEM VERİYORUZ

Büyükşehir Belediyesi’nin yol çalışmaları hakkında değerlendirmelerde bulunan Trabzon Büyükşehir Belediyesi Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, asfaltlama çalışmalarında kaliteye özel önem verdiklerini kaydederken, “Akçaabat’ımızın Yaylacık Mahallesi’nde son derece kaliteli bir asfalt çalışması gerçekleştiriyoruz. Bu şekilde Trabzon’un birçok noktasında çalışmalarımızı sürüyor. Asfaltlama çalışmalarına bu yıl Mayıs ayının başında başladık, oysa her yıl Mayıs ayının sonunda başlıyorduk. Bu yıl erken başladık çünkü çok işimiz var. Trabzon’da 30 milyon TL’lik asfalt sereceğiz. Aynı şekilde 20 milyon TL’lik de yol betonlaması yapacağız. Büyükşehir Belediyesi olarak yollarımıza sadece bu yıl 50 milyon TL harcayacağız. Bu rakam, büyükşehir olmanın Trabzon’a önemli bir getirisidir. İnşallah bu yatırım miktarı ilerleyen yıllarda daha da katlanacak. Aynı şekilde ilçe belediyelerimizde yol çalışmaları gerçekleştiriyor. Trabzon, Türkiye’nin en uzun yol ağına sahip olan ili. 81 il arasında Trabzon kadar yol ağına sahip olan başka bir il yok. Bu şekilde her yıl yapacağımız çalışmalarla Trabzon’un yol sorunlarını önemli oranda ortadan kaldırmış olacağız” şeklinde konuştu.



Trabzon Büyükşehir Belediyesi


Geri Dön