20 / 04 / 2024

Trabzon'a 50 milyon TL'lik yol çalışması!

Trabzon'a 50 milyon TL'lik yol çalışması!

Trabzon Büyükşehir Belediyesi mahalle yollarında asfalt ve betonlama çalışmasına son hız devam ediyor. Belediye 2016 yılı hizmet sezonu içerisinde 50 milyon TL’lik betonlama ve 50 milyon TL’lik asfaltlama çalışması yapmayı programlıyor.



Trabzon Büyükşehir Belediyesi mahalle yollarında asfalt ve betonlama çalışmalarına aralıksız olarak devam ediyor. 2016 yılı hizmet sezonu içerisinde 50 milyon TL’lik betonlama ve 50 milyon TL’lik asfaltlama çalışması yapmayı programlayan Büyükşehir Belediyesi, hazırlanan program dâhilinde çalışmalarını sürdürüyor.



Bu kapsamda Büyükşehir Belediyesi ekipleri tarafından Akçaabat’ın Eskiköy Mahallesi’nde de yol betonlaması icra ediliyor. Mahallesinde yapılan çalışmalardan ötürü Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu’na teşekkür eden Eskiköy Mahallesi Muhtarı Yusuf Selim, Trabzon’un büyükşehir olmasıyla ciddi şekilde yatırım almaya başladıklarını kaydetti.  Muhtar Selim, “Başkanımıza çok teşekkür ediyorum. Gerçekten ayrımcılık yapmadan mahalle, kırsal, kent, kasaba bakmadan tüm yollara yatırım yapıyor. Bu çalışmalardan ötürü Sayın Başkanımız Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu’na çok teşekkür ediyoruz. Hizmetlerinin devamını bekliyoruz. Büyükşehir olduktan sonra çok ciddi yatırım almaya başladık. Büyükşehir olduktan sonra yollarımızda baya bir betonlama yaptık. İstinat duvarları yapıyoruz, menfezler yapıyoruz. Bu yatırımlar için emeği geçen tüm büyüklerimize teşekkür ediyoruz” diye konuştu. 



Karadeniz


Geri Dön