25 / 04 / 2024

Trend GYO Alibeyköy projesi geliyor! Yeni proje! 

Trend GYO Alibeyköy projesi geliyor! Yeni proje! 

Firma: Trend GYO

Proje: Alibeyköy projesi

Trend GYO Alibeyköy projesi için düğmeye bastı. Peki Trend GYO Alibeyköy projesi nerede inşa ediliyor? İşte projeyle ilgili ayrıntılar...



Trend GYO Alibeyköy projesiyle ilgili detaylar henüz belli olmadı. Trend GYO Alibeyköy projesinin detayları açıklanır açıklanmaz Türkiye'nin ilk ve tek emlak haberleri sitesi Emlakkulisi.com'da yer alacak. 

Trend GYO, Andapark Ertuğrul, İstanbul Ticaret Üniversitesi, Andapark Millet, Andapark Balat-2, Andapark Özlüce ve Andapark Balat-1 projelerini tamamladı. 

Trend GYO Alibeyköy projesi geliyor! Yeni proje! 

Bu projelerin yanı sıra, şirket, Trend Bulvar Evleri ve Andapark Yaşam projelerinin inşasını sürdürüyor. 

Trend GYO'nun KAP açıklaması:
Şirketimiz Yönetim Kurulu 5 Nisan 2022 tarihinde toplanarak; İstanbul ili, Eyüp ilçesi, Alibeyköy mahallesinde yer alan 815,09 m2 büyüklüğündeki, 717 ada, 42 ve 43 no'lu "Arsa" vasıflı parseller üzerinde "Konut" alanlarından oluşacak projenin geliştirilmesi amacıyla, arsa malikleri ile "Arsa Payı Karşılığı İnşaat Yapımı ve Gayrimenkul Satış Vaadi Sözleşmesi" imzalanmasına, arsa payını devretmek isteyen maliklerin hisselerinin satın alınması hususunda Genel Müdürlük Makamı"nın yetkilendirilmesine katılanların oybirliği ile karar vermişlerdir. 

Bu karar doğrultusunda İstanbul Alibeyköy Projemiz için arsa malikleri ile  Arsa Payı Karşılığı İnşaat Yapımı ve Gayrimenkul Satış Vaadi Sözleşmesi bugün imzalanmıştır. 

Kamuoyunun bilgisine sunarız.

Web: http://www.trendgyo.com.tr/

Tel: 0 212 210 33 44

Trend GYO 2021'de ne kadar hasılat elde etti?

Pınar Demircan/Emlakkulisi.com

 


projeye sor



Geri Dön