26 / 04 / 2024

Tual Bizim Mahalle'de ön talep toplanıyor! Yeni Proje!

Tual Bizim Mahalle'de ön talep toplanıyor! Yeni Proje!

Firma: Dağ Mühendislik

Proje: Tual Bizim Mahalle

Tual Bizim Mahalle projesi Emlak Konut GYO güvencesi ve Dağ Mühendislik imzası ile hayata geçiriliyor. Çok yakında satışa çıkacak projede ön talep toplanmaya başladı... 



Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) tarfından İstanbul Küçükçekmece Bizim Mahalle 2. Etap Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi kapsamında inşa edilen projenin adı belli oldu: Tual Bizim Mahalle.

Dağ Mühendislik tarafından inşa edilen  Tual Bizim Mahalle  projesinde ön talep toplanmaya başladı. Çok yakında satışa çıkacak proje konut ve cadde mağazalarından oluşacak. Projede ayrıca külliye ve kütüphane, dini tesisler ve camii, çevre parkı ve yeşil alanlar, spor tesisleri, ata sporları merkezi, kent müzesi, eğitim tesisleri, sağlık teissleri, festival alanları, tematik çocuk oun alaları yer alacak. 

Tual Bizim Mahalle kapsamında, 880 ada 2 parselde yer alan 569 adet konut ve 107 adet ticari üniteden oluşan toplam 676 adet bağımsız bölüme ait yapı ruhsatları 1 Ekim 2018 tarihinde alındı. Projede 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daireler yer alacak. 

118 bin 98 metrekare alan üzerinde inşa edilen Tual Bizim Mahalle projei 270 bin 620 metrekare inşaat alanına sahip. Proje 318 bin 93 bin 859 TL'ye mal olacak.

Bizim Mahalle projesi etaplar halinde inşa ediliyor. Proje genelinde yaklaşık 6 bin konut yer alacak ve 1 milyon metrekarelik alanda hayata geçirilecek.  

Projenin Temmuz ayındaki inşaat görüntüleri;

Tual Bizim Mahalle de ön talep toplanıyor! Yeni Proje!

Tual Bizim Mahalle de ön talep toplanıyor! Yeni Proje!

Tel: 444 9 213
Web: http://www.tualbizimmahalle.com/

 

14 soruda Tual Bizim Mahalle projesi!

Bizim Mahalle 2. Etap ihale süreci için tıklayın

 

Esra Nur AÇKI/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön