20 / 05 / 2024

Tüp fiyatlarında ilkbahar rüzgarı! Mayıs ayı fiyat listeleri peş peşe güncellendi!

Tüp fiyatlarında ilkbahar rüzgarı! Mayıs ayı fiyat listeleri peş peşe güncellendi!

Doğalgaza indirim müjdesinden sonra tüp fiyatları da geriledi. Peki Mayıs ayında tüp fiyatları ne kadar oldu? İşte 2 Mayıs 2023 güncel tüp fiyatları...



Bu yıl en çok zamlanan ünlü ürünler arasında yer alan tüp fiyatları peş peşe güncellendi. Mayıs ayında tüp fiyatlarına gelen indirimler vatandaşları sevindirdi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan geçtiğimiz günlerde doğalgaz indirimini duyurmuştu. Doğalgaz kullanmayan vatandaşlar ise tüp fiyatlarında indirim olup olmayacağını araştırmaya başladı.

Mayıs ayının gelmesiyle üp fiyatları güncellendi. Peki tüp fiyatları ne kadar indirime girdi? İşte 2 Mayıs 2023 fiyat listesi...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön