20 / 04 / 2024

Turgay Erdem'in kaçak villasında yıkım!

Turgay Erdem'in kaçak villasında yıkım!

Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem'in kaçak villası için yıkım kararı alındı.



 

Bursa'da Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem, geçtiğimiz sene, Hasanağa mahallesinde yer alan baraj havzasında 1.700 metrekarelik bir arsa aldı. 7 milyon Türk Lirası harcayarak imara kapalı olmasına rağmen villa inşa ettirdi.

KAPIYA KADAR ASFALT

Güneş gazetesinde yer alan habere göre, lüks villanın inşasında bölgedeki onlarca ağaca da kıyıldı. Kısa zamanda tamamlanan inşaattan sonra, Nilüfer Belediyesi tarafından yapının kapısına kadar asfalt yol da yapıldı. Eleştiriler üzerine konuşan Turgay Erdem, villanın kendisine değil, belediyede şoför olan Mümin Terzioğlu'na ait  olduğunu iddia etti. Bir işçinin önce 1.700 metrekarelik bir arsa alıp, aradan bir sene geçmeden 7 milyon Türk Lirası harcayarak nasıl villa yaptırabildiği sorularına ise yanıtermedi. Skandaldan sonra Erdem hakkında suç duyurusunda bulunuldu. 

İŞ MAKİNELERİ BÖLGEDE

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından Hasanağa mahallesindeki villa inşaatıyla ilgili soruşturma başlatıldı. Belgelerin uydu görüntülerinin ve yapı alanının incelenmesinden sonra villa mühürlendi. Kaçak villa hakkında yıkım kararı da alındı. Bölgeye giden ekipler, kaçak villanın yıkım çalışmalarına başladı.

 

Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem'in villasına inceleme! 


Geri Dön