26 / 04 / 2024

Turist rehberleri: 5 Ocak Stadyumu yıkılmamalı!

Turist rehberleri: 5 Ocak Stadyumu yıkılmamalı!

Adana Turist Rehberler Odası (ADRO) Başkanı İsa Akdağ, 5 Ocak Stadyumu'nun yıkılmaması gerektiğini söyledi. Akdağ, “Stadyumun adı bile bize Adana’nın kurtuluşunu anımsatmıyor mu? Burası Reşatbey’in ayrılmaz bir parçasıdır.“ dedi...




Adana Turist Rehberler Odası (ADRO) Başkanı İsa Akdağ, 5 Ocak Stadyumu'nun yıkılmaması gerektiğini söyledi. Akdağ, “Stadyumun adı bile bize Adana’nın kurtuluşunu anımsatmıyor mu? Burası Reşatbey’in ayrılmaz bir parçasıdır, Adanalının hatıralarıyla dolu.“ dedi.


Akdağ, yaptığı yazılı açıklamada, 5 Ocak Stadyumunun Adana’da simge haline gelmiş bir yapı olduğunu belirtti. Akdağ, “Burası Reşatbey Mahallesi’nin ayrılmaz bir parçasıdır. Adanalının hatıralarıyla dolu. Adanalı üzüntülerini, sevinçlerini burada yaşadı.” ifadelerini kullandı.


Adana’nın her tarafına AVM yapıldığını aktaran İsa Akdağ, “Stadın hemen 300-500 metre yakınında Optimum alışveriş merkezi var. İlk önce buraların çevre düzenlemesi ve insanların ilgisini artıracak projeler yapılması gerekir. Şehrin göbeğinde TOKİ‘ye hiç ihtiyaç yok. Çünkü zaten bütün tarım arazileri katledilip imara açılmış durumda.” dedi. 


Akdağ,  Adana  Rehberler Odası olarak 5 Ocak Stadyumunun yıkılmaması için tepkilerini her platformda dile getireceklerini de sözlerine ekledi.


Haber Aktüel


Geri Dön