28 / 03 / 2024

Türk Kızılay Tokat'ta kan bağış merkezi yaptırıyor!

Türk Kızılay Tokat'ta kan bağış merkezi yaptırıyor!

Türk Kızılay Genel Müdürlüğü, Tokat İli, Merkez İlçesi, Karşıyaka Mahallesi'nde bulunan taşınmaz üzerinde kan bağış merkezi yaptırıyor...



Türk Kızılay Genel Müdürlüğü, Tokat İli, Merkez İlçesi, Karşıyaka Mahallesi'nde bulunan taşınmaz üzerinde kan bağış merkezi inşaatı yaptıracak. 

Firmaların ihale zarflarını en geç 21 Temmuz 2020 günü saat 10:00'a kadar Türk Kızılay Genel Müdürlüğü / Evrak Kayıt Servisine göndermiş olmaları gerekiyor.


KAN BAĞIŞ MERKEZİ İNŞAATI YAPIMI İÇİN PROJE İHALESİ YAPILACAKTIR
Türk Kızılay Genel Müdürlüğünden:

1 - Tokat İli, Merkez İlçesi, Karşıyaka Mahallesi, 1755 ada, 9 parselde kayıtlı taşınmaz üzerine Kan Bağış Merkezi İnşaatı yapımı için imar durumuna uygun, mimari, statik, mekanik, elektrik projeleri, keşif ve metrajların hazırlanarak ilgili kurum ve/veya kuruluşlardan onaylatılması işi yaptırılacaktır.
2 - Firmalar, teklif ettikleri fiyatın en az %3’ü nispetindeki geçici teminatı teklifleri ile birlikte vereceklerdir.
3 - İSTEKLİLERİN http://tedarikciportali.kizilay.org.tr/ ADRESİNDEN GİREREK “Tedarikçi Olmak İstiyorum” SEKMESİNDEN TEDARİKÇİ PORTALİNE KAYIT YAPTIRMASI GEREKMEKTEDİR. https://www.kizilay.org.tr/ adresinden “tedarikçi girişi” ve “tedarikçi olmak istiyorum” sekmelerinden de kayıt için erişim sağlanabilecektir.
4 - İhaleye ait şartnameler “ Ataç 1 Sok. No: 32 Yenişehir/ANKARA” adresindeki Genel Müdürlüğümüzden, “Sütlüce Mah. İmrahor Cad. No: 28 Beyoğlu/İSTANBUL“ adresindeki İstanbul Müdürlüğümüzden 100,00 TL karşılığında temin edilebilecektir. İdari, teknik ve mali şartnamelere www.kizilay.org.tr adresinden ulaşılabilecektir.
5 - Firmaların ihale zarflarını en geç 21.07.2020 günü saat 10:00’a kadar Türk Kızılay Genel Müdürlüğü / Evrak Kayıt Servisine göndermiş olmaları gerekmektedir.
6 - 2 Nolu “Teklif ve Teminat Mektubu” zarfı 22.07.2020 günü saat 14:00’da Genel Müdürlüğümüz Toplantı Salonunda açılacaktır.
7 - Postada meydana gelecek gecikmeler dikkate alınmaz.
8 - Telgraf, mail ve faksla yapılacak müracaatlar dikkate alınmayacaktır.
9 - Kurumumuz Kamu İhale Kanunlarına tabi değildir.


Geri Dön