20 / 04 / 2024

Türkiye İçin Kazanç Vakti kampanyası ile rekor satış!

Türkiye İçin Kazanç Vakti kampanyası ile rekor satış!

Hükümet tarafından,  ‘Türkiye İçin Kazanç Vakti’ sloganıyla ağustos ve ekim ayları arasında düzenlenen konut satış kampanyası emlak sektörüne can verdi. 



Türkiye’nin en büyük emlak kuruluşlarından biri olan AREA Gayrimenkul ve Proje Danışmanlık şirketi, düzenlenen bu kampanya kapsamında yaklaşık 5 milyon dolarlık rekor bir satışa imza attı.

Bu kampanya, mevcut konut projelerindeki stokların erimesi için avantajlar sağladı. 31 Ekim’e kadar devam edecek olan kampanya, esnek  ödeme  planlarını düşük faiz oranları ile birleştirmekle kalmayıp, yurtiçi yatırımcının döviz riskini de ortadan kaldırmayı amaçlandı. 

Kampanya kapsamında ayrıca, yüzde 10 indirim gerçekleştiriliyor. İndirimli konut bedeli üzerinden yüzde 10 peşinat ödenecek. 12’inci ve 24’üncü aylarda yüzde 15  ara ödemeler yapılacak. Kalan yüzde 60 lık bedel için 120 ayda yüzde 0.98 vade farkı üzerinden bankasız ve kefilsiz aylık ödemeler gerçekleştirilecek. 500 bin liralık bir konut için bu kampanya ile 10 yılın sonunda 640 bin  lira ödenmiş olacak.

AREA Gayrimenkul ve Proje Danışmanlık şirketi sahipleri Murat Binici ve Deniz Boran ‘’Değerli Hükümetimize, Çevre ve Şehircilik Bakanımız Sayın Murat Kurum’a imza attıkları bu proje için teşekkürlerimizi sunuyoruz. Yerli ve yabancı yatırımcılarımıza rekor bir ücret olan 5 milyon dolarlık gayrimenkul satışına imza attık. Ülkemiz için oluşabilecek kriz dönemlerini kırmak ve piyasayı canlandırmak için hepimiz taşın altına elimizi koymalıyız. Maslak, İstinye, Levent ve Ataköy bölgelerindeki projelere olan ilgi, düzenlenen kampanya ile arttı’’ diye açıklama yaptı.  AREA Gayrimenkul ve Proje Danışmanlık şirketinin sahipleri Murat Binici ve Deniz Boran, son dönemde sektörde yaşanan durgunluğa bu durumun pozitif etki ettiğini belirtti.


Geri Dön