29 / 03 / 2024

Türkiye'de yaşayan herkesi ilgilendiriyor! 2023 market poşet fiyatı belli oldu! İşte o rakam...

Türkiye'de yaşayan herkesi ilgilendiriyor! 2023 market poşet fiyatı belli oldu! İşte o rakam...

2022 yılındaki yüksek enflasyon sebebiyle gıda fiyatlarında büyük yükselişler olmuş, gelen zamlar vatandaşları üzmüştü. Son günlerde de marketlerdeki poşet fiyatlarının artacağı  konuşuluyordu.



Şu anda 25 kuruşa satılan poşetlerle ilgili Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı'ndan açıklama geldi ve market poşetlerinin 2023 fiyatı belli olmuş oldu! İşte o rakam...

2022 senesi zamlarla konuşulmaya devam ediyor. Market ve pazarlara gelen fiyat artışları herkesin bütçesini sarstı. Gıda ürünleri gibi marketlerdeki poşet fiyatları da son bir kaç gündür gündemdeydi. Paralı kullanıma geçişten itibaren 25 kuruştan satılan poşetlerin zamlanacağı söyleniyordu. Konuyla ilgili Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı bir açıklama yaptı ve tartışmaları sona erdirmiş oldu.


 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön