16 / 04 / 2024

Türkiye'de yaşayan herkesi ilgilendiriyor! 2023 market poşet fiyatı belli oldu! İşte o rakam...

Türkiye'de yaşayan herkesi ilgilendiriyor! 2023 market poşet fiyatı belli oldu! İşte o rakam...

2022 yılındaki yüksek enflasyon sebebiyle gıda fiyatlarında büyük yükselişler olmuş, gelen zamlar vatandaşları üzmüştü. Son günlerde de marketlerdeki poşet fiyatlarının artacağı  konuşuluyordu.



POŞETLERİN 2023 FİYATI AÇIKLANDI!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, TBMM Genel Kurulunda Bakanlığının 2023 yılı bütçesine ilişkin bir  konuşma yaptı. Bakan, "Plastik poşet kaynaklı 550 bin ton plastik atığın oluşumunu ve 23 bin ton sera gazı salınımını engelledik" derken "Bu yıl da aldığımız kararla, poşet fiyatlarını 25 kuruş olarak belirliyor ve herhangi bir artışa gitmiyoruz" ifadelerini kullandı.

Bakan Kurum ayrıca, "Şimdi poşette gösterdiğimiz başarıyı, inşallah, Depozito Yönetim Sistemi’mizle de yakalayacağız. 2023 yılının sonuna kadar ülkemizin her yerinde 7 bin depozito iade noktasıyla milletimize hizmet vereceğiz ve ekonomimize katkı sağlayarak, en önemlisi de doğamızı koruyacağız” diye konuştu.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön