28 / 03 / 2024

Türkiye'deki tesislerde ortaya çıkan fiyatlar İtalya, Fransa ve İsviçre'nin üzerine çıktı!

Türkiye'deki tesislerde ortaya çıkan fiyatlar İtalya, Fransa ve İsviçre'nin üzerine çıktı!

5 gecelik Bansko turunun ulaşım dahil 750 liraya denk geldiğine dikkat çeken Onaran, "Burası son yıllarda Türkler tarafından çok tercih edilen bir yer olarak öne çıktı" dedi




Pronto Tour Yönetim Kurulu Başkanı Ali Onaran sömestrde Türkiye'deki tesislerde ortaya çıkan fiyatların İtalya, Fransa ve İsviçre'deki uçaklı ulaşım dahil fiyatın da üzerine çıktığına dikkat çekti. 5 gecelik Bansko turunun ulaşım dahil 750 liraya denk geldiğine dikkat çeken Onaran, "Burası son yıllarda Türkler tarafından çok tercih edilen bir yer olarak öne çıktı. Bu yılki sömestr tatilinde sadece Bansko'ya 5 bin kişinin gideceğini öngörüyoruz" dedi. 


Anı Tur Dış Turlar Müdürü Cihan Saray da özellikle profesyonel olarak kayak yapanların ve faturayı daha kabartacak 'ailece' gidişlerin ucuz olan Bulgaristan'a yönelik olduğunu ifade etti. Burasının çevre ülkeler Romanya ve Yunanistan'dan da fazlaca turist çektiğini belirten Saray, "Hem yabancı ülke görürüm, hem de daha rahat tatil yaparım diyenlerin tercihi bu noktalar oluyor"  diye konuştu. JLf Yarıyıl tatil için Türkiye kayak merkezlerine olan yoğun talep fiyata zirve yaptırdı. Uludağ'da ulaşım hariç 5 gecelik konaklama 2 bin 500 lirayı buldu. Bulgaristan ucuz fiyatı ile kayaksever Türkleri kapmaya başladı  Schumacher'in kaza yerine özel tur Avrupa'nın jet sosyetesinin yoğunlukla tercih ettiği ve son olarak ünlü Formula 1 pilotu Alman Michael Schumacher'in kazasıyla gündeme gelen Fransa Alpler'indeki ünlü Meribel'de tatilin ise uçakla ulaşım dahil 5 gecelik 4 bin lira olması dikkat çekiyor. Pronto Tur'un sahibi Ali Onaran, Formula 1 pilotu Alman Michael Schumacher'in kaza yaptığı Fransa'daki Meribel'e istek üzerine tur yaptıklarını ifade etti. 


HaberTürk


Geri Dön