20 / 04 / 2024

Türkiye'den teknoloji odaklı sanayi hamlesi! Bakan Varank bir bir anlattı

Türkiye'den teknoloji odaklı sanayi hamlesi! Bakan Varank bir bir anlattı

Muğla'da açıklamalarda bulunan Bakan Varan Türkiye'nin teknoloji odaklı sanayi hamlesini anlattı. Bakan Varank, söz konusu hamlenin Türkiye'nin cari açığına 16 milyar 500 milyon katkı sağlayacağını söyledi.



 

Cari açığın azaltımına katkısının 16 milyar 500 milyon olacağını dile getiren Bakan bunun teknoloji odaklı sanayi hamlesi sonucunda elde edileceğini söyledi. Bakan Varank, projelere bir an önce başlanacağını ifade ederek, önemli ürün ve teknolojileri kazandırma husunda proje sahiplerinin ellerinin çabuk tutması için de talepte bulundu. Türkiye için oldukça büyük öneme sahip orta yüksek ile yüksek teknoloji içeren ürünlerin yerli ve milli olanaklar ile üretilmesini amaçlayan Teknoloji Odaklı Sanayi Hamlesi programın Üretimde Yapısal dönüşüm çağrıları tamamlandı.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön