28 / 03 / 2024

Türkiye’nin büyük projeleri İzocam ile yalıtılıyor!

Türkiye’nin büyük projeleri İzocam ile yalıtılıyor!

İzocam, Türkiye’nin en önemli projelerine uzmanlığıyla hizmet sunmaya ve yalıtım ürünlerini temin etmeye devam ediyor..



Türkiye’nin en önemli projelerine uzmanlığıyla hizmet sunmaya ve yalıtım ürünleri temin eden İzocam, son dönemde Ankara, Aydın ve Adana’nın önde gelen projelerine her ihtiyaca uygun ürün ve çözümleri ile imza atmaya devam etti.

Ankara Etlik Hastanesi, İncirliova Jeotermal Santrali ve Adana’da inşa edilen 01 Burda AVM gibi marka projelerin yalıtımında, İzocam ve ürünleri tercih edildi. İzocam'ın kalitesi, satış öncesi ve sonrası sağladığı hizmetin güvenirliği ve uzmanlığı tercih edilme sebepleri olarak sıralandı.

Ankara Etlik Hastanesi -  Türkerler İnşaat tarafından inşasına devam edilen ve 1 milyon 215 bin metrekarelik bir alana yayılan bu büyük proje 2020 yılında tamamlanacak. Proje için tercih edilen İzocamflex, İzocam Camyünü Boru, İzocam Camyünü Klima Levhası ve İzocam Cephe Levhası, İzocam bayileri Timeks ve Entaş tarafından temin edildi. Projenin cephe uygulamaları ise  Ankara  Aluminyum; mekanik tesisat uygulamaları ise Aemec Mekanik, Atakon, Isımas ve Ertek firmaları tarafından yapıldı.

500 bin metrekare İzocamflex ve Camyünü Klima Kanalı Levhası, 1 milyon metre İzocam Camyünü Boru ve 100 bin metrekare İzocam Taşyünü Cephe Levhası’nın kullanıldığı projeye; İzocam tarafından mühendislik ve proje yönetim desteği de verildi. 

İncirliova Jeotermal Santrali – 3 S Kale Enerji A.Ş. tarafından inşaatı gerçekleştirilen, 50 MW’lik Jeotermal Santrali projesinde 30 bin metrekarelik İzocam Taşyünü Sanayi Şiltesi kullanıldı. Projenin malzemeleri, İzocam bayisi Himerpa tarafından temin edildi. Projenin uygulaması ise Teknopur A.Ş. firması tarafından gerçekleştirdi. Projeye İzocam tarafından, yalıtım mühendisliği desteği verildi.

01 Burda AVM – Adana’da inşa edilen 65 bin metrekare alan üzerine kurulu 01 Burda AVM’nin klima ve tesisat yalıtımında  35 bin metre İzocam Taşyünü Boru, 20 bin metrekare İzocamflex Kauçuk Klima Kanalı Levhası ve 30 bin metre İzocamflex Kauçuk Boru ürünleri kullanıldı. 

Esas Gayrimenkul tarafından inşası gerçekleştirilen projenin yalıtım malzemeleri, İzocam bayisi Timeks tarafından temin edildi. Projenin uygulaması ise Birleşim Mekanik firması tarafından gerçekleştirildi. İzocam tarafından, projeye yalıtım mühendisliği ve proje yönetimi desteği verildi.

 


Geri Dön