16 / 04 / 2024

Turyap, ABD'ye açılıyor!

Turyap, ABD'ye açılıyor!

TURYAP bu yıl 13. Kez kapılarını açan ‘Bayim Olur Musun?’ fuarında verdiği temsilcilikle ABD’ye açılıyor. TURYAP yaklaşık 400 franchise sayısı ile fuara katılan 350 firma arasında yedinci, emlak firmaları arasında birinci oldu.



Türkiye’de küçük sermayelerle büyük markalara ortak olmak isteyen girişimcilerin katıldığı ‘Bayim Olur Musun?’ fuarına sektörde 30 yılı geride bırakan TURYAP da katıldı. Ekonomi dergilerinin yaptığı araştırmaya göre TURYAP yaklaşık 400 franchise sayısı ile fuara katılan 350 firma arasında yedinci, emlak firmaları arasında birinci oldu. 


Türkiye’ye ziyareti sırasında fuarı gezen Amerika’da yaşayan Türk vatandaşı Hilal Borque, TURYAP’ın Miami temsilcisi oldu. Borque ‘‘Turistik anlamda Miami’ye her zaman talep vardı. Miami ve Türkiye arasında direkt uçuşlar başlayınca Türkiye’de yaşayanların daha sık gidebileceğini ve burada yatırım yaparlarsa çifte vatandaş olabileceklerini de düşündüm. Miami’de yaşayan 5000 Türk vatandaşının da bu anlamdaki ihtiyacı karşılanmış olacak. Uzun yıllardır sektörde başarılarıyla bilindiği, yüzde yüz yerli marka olduğu ve cirodan pay almadığı için TURYAP’ı tercih ettim.’’ diye konuştu.


Kadın girişimcilerinin gayrimenkul sektöründe daha aktif hale gelmesinden ve yurt dışına açılmaktan mutluluk duyduklarını söyleyen TURYAP Yönetim Kurulu Başkanı Azmi Sarıbay: ‘‘Gayrimenkul pazarlama ve aracılık hizmetlerinde geliştirdiğimiz farklı yöntemlerle Euromoney, Capital Finance International, European Business Awards gibi uluslararası kuruluşlardan ödüller aldık. Markamızın Türkiye’de yarattığı başarıyı uluslararası arenaya taşımak bizi onurlandırdı. ABD’nin Florida eyaletinin ikinci büyük kenti Miami’ye temsilcilik verdik. Yurt dışında Almanya, Körfez ülkeleri ve komşu ülkelerde de temsilcilik vermeyi hedefliyoruz.’’ dedi. 



Geri Dön