25 / 04 / 2024

Tuzla Cordella satış ofisi!

Tuzla Cordella satış ofisi!

Firma: Kayıhan Yapı

Proje: Cordella Tuzla

Tuzla Cordella da konutlar 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve dubleks şeklinde tasarlandı. Tuzla Cordella satış ofisi bilgisi haberimizde yer alıyor...



Kayıhan Yapı tarafından inşa edilen Tuzla Cordella projesi İstanbul Anadolu yakası Tuzla'da yaşama geçiriliyor.  Cordella Tuzla  fiyat bilgisine göre satışlar 165 bin liradan başlıyor. Tuzla Cordella fiyat listesi hakkında bilgi almak için Tuzla Cordella satış ofisini arayabilirsiniz. Cordella Tuzla satış ofisi bilgisi haberimizde mevcut.

Tuzla COrdella ne zaman teslim?

Tuzla Cordella da daire teslimleri 2015 yılının haziran ayında gerçekleşecek.

Cordella Tuzla ödeme planı kapsamında banka kredisi uygulanıyor. Yüzde 25 peşinat ödemesinden sonra 60 ay taksitlendirme olanağı mevcut. Diğer seçenek ise daire bedelinin yüzde 50'si peşinat sonrasında kalan kısım 24 aya kadar firma bünyesinde vadelendiriliyor.

10 bin 420 metrekare arsa alanına yayılan proje 5 katlı olarak yükseliyor. Tuzla cordella projesi kapsamında yürüyüş alanları, kreş, 400 metrekarelik açık yüzme havuzu, bahçe alanları, spor alanı ve göletler gibi sosyal imkanlar bulunuyor.

Temeli Haziran 2013 tarihinde atılan projede daireler  1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve dubleks olarak tasarlandı.

Tuzla Cordella satış ofisi bilgisi :

Tuzla Cordella satış ofisi telefon : 0216 341 00 11

Web Adresi: www.cordellatuzla.com

Çiğdem ALKAN/Emlakkulisi.com

projeye sor



Geri Dön