28 / 03 / 2024

Tuzla Dumankaya Adres Panorama 'ya nasıl gidilir

Tuzla Dumankaya Adres Panorama 'ya nasıl gidilir

Tuzla Aydınlı bölgesinde inşa edilen Dumankaya Adres Panorama Evleri, Sabiha Gökçen Havaalanı, İstanbul Park Pisti (Formula), Neomarin, Pendorya, Viaport ,Atlantis AVM'nin yakınında yer alıyor...



Dumankaya Adres Panorama Evleri, Dumankaya tarafından Aydınlı Bölgesinde yapılmış olan Gizli Bahçe Konakları ve Akdeniz Evleri Projelerine 2 km mesafede yer alıyor.

Aynı zamanda inşası devam eden  TOKİ  Aydınlı 5.000 konutluk “Kentsel Dönüşüm Projesi ” yanında yer alırken yakın bölgede Sabiha Gökçen Havaalanı, İstanbul Park Pisti (Formula), Neomarin, Pendorya, Viaport ,Atlantis AVM ve inşası tamamlanmak üzere olan Uluslararası Fuar-Kongre Merkezi bulunuyor.

Bunların dışında Sabancı Üniversitesi, Okan Üniversitesi, Koç Lisesi gibi seçkin eğitim kurumları,   Gebze Organize Sanayi Bölgesi, Tuzla Tersanesi, Anadolu Sağlık Merkezi, Tübitak ve Marin Türk 'te projenin yakınında bulunuyor.

Karayolu ile E5 Tersane Kavşağına ve İçmeler Kavşağına 4 kilometre ve Kurtköy Gişelerine 12 kilometre mesafede  yer alıyor.  Ayrıca sahil yolundan 5 kilometre, Sabiha Gökçen   TEM-E5 bağlantı yoluna 3 kilometre mesafede konumlandırıldı.   Denizyolu ile Pendik deniz otobüsü ve Pendik-Yalova Feribot İskelesine 12 kilometre mesafedeki proje bölgede yer alan Sabiha Gökçen Havaalanı 'na 8 kilometre mesafede yer alıyor.

444 2 777
http://www.dumankaya.com/

 


Kübra Genç/Emlakkulisi.com


Geri Dön