24 / 04 / 2024

Tuzla’nın en geniş daireleri Lokum Manzara’da!

Tuzla’nın en geniş daireleri Lokum Manzara’da!

Lokum Evler projesinin 4.etabı olan Lokum Manzara İstanbul Anadolu Yakası'nın en hızlı gelişen bölgesi Tuzla Aydınlı'da yükseliyor.  Lokum Manzara'da bölgenin en geniş dairelerine yer veriliyor. 



Kızılçam ormanlarıyla çevrili tabiat parkına komşu ‘Lokum Manzara’ projesi 2 bloktan meydana geliyor. Peşin alımlarda yüzde 20'ye varan indirim sağlanan projede teslimler 6 ay sonra gerçekleştirilecek. 

Lokum Manzara projesi DKY ve Metropolist Yapı ortaklığıyla hayata geçiriliyor. Lokum Evler projesinin 4. etabı Lokum Manzara projesi konumu, manzarası ve sosyal imkanlarıyla  yatırımcılarını bekliyor. 

Lokum Manzara’da dairelerin alanları126 ve 154 metrekare arasında değişiyor. 2+1,5 ve 3+1,5 olmak üzere farklı formatlarda tasarlanan projede satışlar devam ediyor.

 

Milli parka komşu yeni nesil ev

Milli Park manzarası ile eşsiz bir keyif sunan Lokum Manzara projesinde daireler ferah geniş be kullanışlı olarak tasarlandı. 14 hektar büyüklüğündeki tabiat parkına komşu olan Lokum Manzara'da teslimler başladı. 

Lokum Evler’in son etabı olması sebebiyle yaşamın başladığı ve site düzeninin sağlandığı bir projenin parçası olan Lokum Manzara'da yürüyüş ve çocuk oyun alanları, geniş yeşil alanları, yüzme havuzu, basketbol ve voleybol sahaları, sauna, tenis kortu mevcut. 

 

Tuzla’nın en geniş daireleri Lokum Manzara’da!

 
Şimdi al 6 ay sonra otur

Kişiye özel ödeme planı hazırlanan Lokum Manzara “Ekopratik” ödeme sistemi veya tercihe göre  banka kredisi ile satışa sunuluyor. 

Lokum Manzara projesinde şirket bünyesinde kişiye özel ödeme planlar anlık olarak hazırlanıyor.  Ayrıca projeden ev sahibi olmak isteyenler istedikleri vadelerde diledikleri peşinat ve ara ödeme tutarlarıyla kendi ödeme planlarını kendileri anlık olarak oluşturabiliyor.

Lokum Manzara projesinde, 2+1,5 daireler 429 bin TL’den, 3+1,5’ler 499 binTL’den satışa sunuluyor.  Projenin Eylül 2018’de teslim edilmesi öngörülüyor. 


Her yere kolay ve rahat ulaşım

Lokum Manzara lokasyon özelliğiyle farklılığını ortaya koyuyor. Proje Tuzla Sahiline 8, Sabiha Gökçen Havaalanı’na 6, alışveriş merkezlerine 14, üniversiteler bölgesine 12 dakika uzaklıkta yer alıyor. 

 

Telefon: 0216 420 0 556      

Web: http://www.lokummanzara.com/


Geri Dön