23 / 04 / 2024

Uçuşu olanlara büyük şok! 1700 sefer iptal edildi!

Uçuşu olanlara büyük şok! 1700 sefer iptal edildi!

İskandinav havayolu SAS'tan uçak bileti alanlar büyük bir şok ile karşılaştı. Tam 1700 sefer iptal edildi.



TALEPTE DARALMA GÖRÜNMÜYOR

“İptaller kısmen grevin etkilerinin sonucu ama bazı uçakların teslimatlarının gecikmesinin de etkisi var” diyen SAS sözcüsü şirketin talepte daralma gözlemlemediğini ekledi.

SAS geçen hafta, ABD’de başlattığı iflas koruma süreci kapsamında Apollo Global Management’tan finansman aldığını duyurmuştu.

Pandemi öncesinde zarar eden şirket düşük maliyetli havayollarıyla yoğun rekabetten dolayı para kaybediyordu. Şirket Temmuz’da grev başladıktan bir gün sonra iflas koruma başvurusunda bulunmuştu.

Editörün Notu: Bu haber 19 Ağustos 2022, saat 23.30'da yazıldı. An itibariyle dolar kuru 18 lira 9 kuruş, euro 18 lira 27 kuruş, altının gramı ise bin 17 TL değerindedir.

Dolar kahini Selçuk Geçer, büyük yükseliş için tarih verdi

Altını bilen adam İslam Memiş bu kez erken seçim için tarih verdi!

Motorine 2 günde 2. zam! İşte 19 Ağustos akaryakıt fiyat listesi!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön