26 / 04 / 2024

UK-SA eski başkanı Ukra'nın makam koltuğunda!

UK-SA eski başkanı Ukra'nın makam koltuğunda!

Feshedilen Ukracity Sakinleri Derneği'nin eski başkanı Belgin Bedirli Atilla Yavuz'un makam odası ve masasında fotoğraf paylaştı, Ukracity mağdurları eski başkan Belgin Bedirli'ye olan tepkilerini sert bir şekilde dile getirdi.




Ukracity mağdurlarının kararı ile feshedilen UK-SA'nın (Ukracity Sakinleri Derneği) eski dernek başkanı Belgin Bedirli Ukra İnşaat'a ait olan Şelale Plaza'da Atilla Yavuz'un makam odasında çekilmiş bir fotoğrafını paylaştı.


Fotoğrafın altına yorum yapan Ukracity mağdurları eski başkan Belgin Bedirli'ye olan tepkilerini sert bir şekilde dile getirdi. Belgin Bilgin gelen tepkiler üzerine fotoğraflarına erişimi engelledi.



Ne olmuştu?

UK-SA (Ukracity Sakinleri Derneği) fesh edildiğinde Ukra İnşaat kendi hesaplarından başkan Belgin Bedirli'ye yaptığı çalışmalar için teşekkür etmiş ve yeni kurulan UKOM derneğini tanımadığını beyan etmişti. Eski dernek feshedildiği zaman üyelerin ele geçirdiği tutanakta iki yıl boyunca UK-SA adına üyelerden toplanan paranın nerelere harcandığı sorulmuş ve bu paranın akıbeti hakkında üyelere hiçbir açıklama yapılmamıştı.





UK-SA eski başkanı Ukra nın makam koltuğunda!



UKOM Derneği resmen kuruldu!


Ceren YÖRÜK/Emlakkulisi.com




Geri Dön