19 / 04 / 2024

Belgin Bedirli kimdir

Belgin Bedirli kimdir

Feshedilen Ukracity Sakinleri Derneği'nin eski başkanı Belgin Bedirli Atilla Yavuz'un makam odası ve masasında fotoğraf paylaştı, Ukracity mağdurları eski başkan Belgin Bedirli'ye olan tepkilerini sert bir şekilde dile getirdi.

Sıdıka Bebekoğlu kimdir?

Mimar Sıdıka Bebekoğlu kimdir? Sıdıka Bebekoğlu daha önce nerelerde görev yaptı. İşte Belgin Bilgiçin biyografisi...

Belgin Bilgiç kimdir?

Yüksek Mimar Belgin Bilgiç kimdir? Belgin Bilgiç daha önce nerelerde görev yaptı. İşte Belgin Bilgiçin biyografisi...

Belgin Kaçar kimdir?

1990 yılından beri kendi deyimiyle ‘Uygulamacı Mimar’ olarak çalışma hayatına devam eden Belgin Kaçar kimdir? Belgin Kaçar daha önce hangi işlerde görev aldı?

Belgin Özyurt kimdir?

Belgin Özyurt, Yedi Mavi'nin satış pazarlama koordinatörü oldu. Peki, Belgin Özyurt bugüne kadar hangi işlerde görev aldı?

UK-SA eski başkanı Ukra'nın makam koltuğunda!

Feshedilen Ukracity Sakinleri Derneği'nin eski başkanı Belgin Bedirli Atilla Yavuz'un makam odası ve masasında fotoğraf paylaştı, Ukracity mağdurları eski başkan Belgin Bedirli'ye olan tepkilerini sert bir şekilde dile getirdi.

Belgin Utma kimdir?

Mimar Belgin Utma kimdir? Belgin Utma, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Belgin Utma, bugün hangi mimarlık firmasında çalışmalarına devam ediyor? İşte Mimar Belgin Utma...

Belgin Koz kimdir?

Mimar Belgin Koz, Galatasaray Spor Kulübü'nün Türk Telekom Arena Stadı'nın mimarlarlarındandır. Belgin Koz, firmasını 1988'de Ankara'da kurmuştur. Peki Mimar Belgin Koz kimdir? İşte Belgin Koz'un biyografisi...

Belgin Benek kimdir?

Modakent İnşaat'ta Kurumsal İletişim Direktörü olarak görev alan Belgin Benek kimdir? Belgin Benek ne zamandan beri Modakent İnşaat'ta görev alıyor? İşte Kurumsal İletişim Direktörü Belgin Benek...

Rıza Kutlu Işık kimdir?

Işıklar Holding Yönetim Kurulu Başkanı ve CEO’su Rıza Kutlu Işık kimdir? Rıza Kutlu Işık hangi işlere imza attı? İşte Işıklar Holding Yönetim Kurulu Başkanı Rıza Kutlu Işık'ın biyografisi...

Tümerkan İbiş kimdir?

Gedizler Yapı A.Ş. Ev're Konut Projesi Proje Müdürü olan Tümerkan İbiş kimdir? Ünlü müzisyen İzzet Öz’ün evini restore eden isim olan Tümerkan İbiş hangi işlere imza attı?

Mehmet Torun kimdir?

Torunlar GYO Yönetim Kurulu Üyesi ve Torunlar Enerji Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Torun kimdir? Torunlar GYO Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Torun'un iş hayatına dair merak ettikleriniz bu haberde...

Raif Ali Dinçkök kimdir?

Akiş GYO Yönetim Kurulu Başkan Vekili Raif Ali Dinçkök kimdir? Raif Ali Dinçkök, inşaat sektörüne ne zaman ve nasıl atıldı? Raif Ali Dinçkök hangi işlere imza attı?

Emlak vergisi mükellefi kimdir?

Emlak vergisi ödemekle yükümlü emlak vergisi mükellifi kimdir? Emlak vergisi Kanunu'ndaki maddelerde mükelleflik durumu ne şekilde ve hangi ölçütlerde yer alıyor? sorularının cevaplarını haberimizin içinde bulabilirsiniz...

Belgin Bedirli kimdir Haberi

Belgin Bedirli kimdir


Ukracity mağdurlarının kararı ile feshedilen UK-SA'nın (Ukracity Sakinleri Derneği) eski dernek başkanı Belgin Bedirli Ukra İnşaat'a ait olan Şelale Plaza'da Atilla Yavuz'un makam odasında çekilmiş bir fotoğrafını paylaştı.


Fotoğrafın altına yorum yapan Ukracity mağdurları eski başkan Belgin Bedirli'ye olan tepkilerini sert bir şekilde dile getirdi. Belgin Bilgin gelen tepkiler üzerine fotoğraflarına erişimi engelledi.



Ne olmuştu?

UK-SA (Ukracity Sakinleri Derneği) fesh edildiğinde Ukra İnşaat kendi hesaplarından başkan Belgin Bedirli'ye yaptığı çalışmalar için teşekkür etmiş ve yeni kurulan UKOM derneğini tanımadığını beyan etmişti. Eski dernek feshedildiği zaman üyelerin ele geçirdiği tutanakta iki yıl boyunca UK-SA adına üyelerden toplanan paranın nerelere harcandığı sorulmuş ve bu paranın akıbeti hakkında üyelere hiçbir açıklama yapılmamıştı.







UKOM Derneği resmen kuruldu!


Ceren...