26 / 04 / 2024

Unigarden fiyatları!

Unigarden fiyatları!

Firma: Fixus Yapı

Proje: Unigarden

Unigarden fiyatları haberimizin içerisinde yer alıyor. Proje Sakarya Üniversitesi'ne yürüme mesafesinde, Serpan Merkez'e 3 dakika, Sapanca Gölü'ne 3 dakika, Sakarya Otogar'a 10 dakika, Sakarya merkeze 10 dakika, İzmit’e 20 dakika uzaklıkta konumlanıyor...



Toplam 850 adet konut ve 1 alışveriş merkezinden meydana gelen  Unigarden  fiyatları hakkında bilgi vermeden önce projenin diğer özelliklerinden bahsedelim.


Sakarya'da 78 bin öğrencinin bulunduğu Sakarya Üniversitesi Kampüsü'ne 1 dakika mesafede inşa edilen Unigarden projesi Fixus Yapı imzası ile hayata geçiriliyor.


4 etaptan meydana gelen Unigarden Konutları 1 oda 1 salon daire tiplerinde dizayn edildi. Projedeki konutların büyüklükleri 52 metrekare ile 63 metrekare arasında değişiyor.


Unigarden Sakarya ödeme koşulları kapsamında 24 ay vade farksız veya banka kredisi ile 120 aya kadar vadelendirilebiliyor. Unigarden ne zaman teslim sorusuna ilk etap için 2016 yılının Mart ayı yanıtı veriliyor.


Unigarden fiyatları!

Unigarden fiyatları 95 bin 96 lira ile 97 bin 222 lira arasında değişiyor.


Sakarya Unigarden Evleri Sakarya Üniversitesi'ne yürüme mesafesinde, Serpan Merkez'e 3 dakika, Sapanca Gölü'ne 3 dakika, Sakarya Otogar'a 10 dakika, Sakarya merkeze 10 dakika, İzmit’e 20 dakika mesafede konumlanıyor.


FixusYapı Unigarden'da basketbol ve futbol sahaları, tenis kortu, yüzme havuzu, fitness salonu, eğlence oyun salonları, cafe ve restoranlar, peyzaj alanları, süs havuzları, yürüyüş ve koşu parkurları, su kanalları, ücretsiz wifi, otopark ve güvenlik yer alıyor.


Fixus Yapı Unigarden iletişim

Unigarden telefon numarası: 444 61 54

Web: www.fixusyapi.com

Maide KARADAĞ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön