26 / 04 / 2024

Unique Life Style Hotel Kuşadası'nda kapılarını açtı!

Unique Life Style Hotel Kuşadası'nda kapılarını açtı!

Kişiye özel hizmet anlayışıyla yola çıkan  Unique Life Style Hotel, 7 milyon dolar tutarlı yatırımla Kuşadası'nda açıldı.



Kişiye özel hizmet anlayışıyla yola çıkan  Unique Life Style Hotel, 7 milyon dolar tutarlı yatırımla Kuşadası'nda açıldı. Dünya Gazetesi'nden Selenay Yağcı'nın haberine göre; açılışı geçtiğimiz hafta gerçekleştirilen otel, 10 dönümlük bir alana yayılıyor; çam ve asırlık zeytin ağaçlarının arasında yükseliyor. Unique Life Style Hotel 12 ay boyunca hizmet sunacak. İzmirli iş insanları Semih Paköz, Oğuz Kağan Yurdakan ve Sıtkı Kayalı'nın yatırım ortaklığıyla hayata geçirilen tesis, ayrıca restoranlarıyla da bölgede cazibe merkezi olacak. 

Butik hizmet sunmak amacıyla tasarlanan otelin bahçe bloklarında 20, ana binasında 32, havuz erişimi olan 9 odası mevcut.

Unique Life Style Hotel Kuşadası nda kapılarını açtı!

20 bin geceleme hedefleniyor 

Oğuz Kağan Yurdakan, öncelikle otelin bahçe bloklarının açılışını yaptıklarını, bayramda 20 odanın da dolu olduğunu belirtti. Temmuz-Ağustos aylarında iki bin misafir beklediklerine dikkat çeken Yurdakan, “Sezonu kaçırmamak için erken açtık. Otelimiz 12 ay açık olacak, bu sebeple yıllık 20 bin geceleme bekliyoruz. Bu yılın yarısını kaçırdığımız için ancak 7-8 bin gecelemeye ulaşabiliriz” diye konuştu. Kuşadasıi’nda sezonun Ekim ayına dek sürdüğünü dile getiren Yurdakan, restoranlara ise 150 bin kişinin gelmesini öngördüklerini aktardı. Kuşadası’nda lüks restoran açığı olduğunu ifade eden Yurdakan, “Otelimiz, bu açığı kapatmaya talip. Alanında en iyi kokteyl uzmanları, genç yetenek mutfak şefiyle işbirliği yaptık” şeklinde konuştu.

Unique Life Style Hotel Kuşadası nda kapılarını açtı!

"İlavelerle 10 milyon doları buluruz"

Semih Paköz, ise otelin fikir aşaması ve altyapı çalışmasına bir sene harcadıklarını belirtti. Paköz, "Bu süreçte içeriğimizi zenginleştirerek A takımımızı kurduk. Her biri konusunda deneyimli, farklı alanlarda uluslararası ödüllere sahip yetişmiş insan kaynağıyla göz dolduran otelimiz, doğrudan 140, tedarik-lojistik ağıyla bin kişiye istihdam sağlıyor" açıklamasında bulundu. Paköz, ilave alanlarıyla yatırım tutarının 10 milyon dolara ulaşacağına dikkat çekti.

DoubleTree by Hilton Istanbul Ataşehir Ağustos'ta açılıyor!

Otelcilik devleri Türkiye'deki yatırımlarını hızlandırıyor!


Geri Dön