24 / 04 / 2024

Ünlü analistten hayati uyarı! Bitcoin'in geleceği yok!

Ünlü analistten hayati uyarı! Bitcoin'in geleceği yok!

TerraUST krizi ve Fed etkisiyle büyük düşüşlerin gerçekleştiği Bitcoin, bugün 30 bin dolar seviyesini aştı. Peki kripto paraları neler bekliyor? Kripto uzmanları konuya ilişkin neler diyor? İşte ayrıntılar...



Kripto para borsasında yaşanan değer kayıplarından sonra Bitcoin kayıplarını toparlayamazken, piyasanın yön arayışı da sürüyor. TerraUST krizi ve Fed etkisiyle büyük düşüşlerin gerçekleştiği Bitcoin, bugün 30 bin dolar seviyesini aştı. Bitcoin hafta içinde 24 bin 500 dolar civarına kadar gerildi. 

Ünlü analistten hayati uyarı! Bitcoin in geleceği yok!

Geçtiğimiz hafta yaşanan Hafta içinde TerraUST krizi ve Fed etkisiyle büyük değer kayıplarının yaşandığı dev kripto Bitcoin, 30 bin dolar seviyesini aştı. 

Peki kripto paraları neler bekliyor? Kripto uzmanları konuya ilişkin neler diyor? İşte ayrıntılar...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön