19 / 04 / 2024

Ünlü Analiz şirketinden şok eden Bitcoin tahmini!

Ünlü Analiz şirketinden şok eden Bitcoin tahmini!

Kripto analiz firması CryptoQuant'a göre, Bitcoin'in felaket senaryosu hala çok yakın.



Yeni yılın başından bu yana, Bitcoin'in (BTC) fiyatı kısa vadede artıyor, ancak amiral gemisi kripto para biriminin piyasa değeri hala temel destek seviyelerinin altında.Doların ötesine geçmek için mücadele etti ancak başarısız oldu. direnci kırmak için ve son zamanlarda neredeyse iki aydır ilk kez 16.900 dolar bölgesinin altına düştü.

 Ünlü Analiz şirketinden şok eden Bitcoin tahmini!

BITCOIN HALA DİBE VURMADI!

Bitcoin gelecekte çok daha düşük bir fiyata ulaşabileceği için mücadele bununla sınırlı kalmayabilir. CryptoQuant'ın verileri, birçok kişinin beklediği fiyatın henüz dibe vurmadığını gösteriyor olabilir. Pozitif kripto piyasası döngüleri sırasında, fiyat genellikle gerçekleşen fiyattan daha yüksek kalır.

 Ünlü Analiz şirketinden şok eden Bitcoin tahmini!

Öte yandan, ayı piyasası teslimiyetin son aşamalarına yaklaşırken fiyatlar gerçek fiyatların altına düşecek ve bu da yaygın bir paniğe neden olacak. Gerçekleşen fiyat, tüm piyasa katılımcıları tarafından bir madeni para için ödenen arzla ilgili ortalama fiyatın bir ölçüsü olarak bilinir. Bu, gerçek fiyatın madeni paranın toplam arzına bölünmesiyle hesaplanan zincir üstü bir destek veya direnç fiyatı olarak yorumlanabilir.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön