20 / 04 / 2024

Ünye Devlet Hastanesi Mayıs ayında açılacak!

Ünye Devlet Hastanesi Mayıs ayında açılacak!

Yapımı uzun süredir devam eden ve tüm bölge halkı tarafından merakla beklenen 300 yataklı yeni Ünye Devlet Hastanesinde Mayıs ayının son haftası poliklinik hizmeti verilmeye başlanacak.



Yapımı uzun süredir devam eden ve tüm bölge halkı tarafından merakla beklenen 300 yataklı yeni Ünye Devlet Hastanesinde Mayıs ayının son haftası poliklinik hizmeti verilmeye başlanacak. Ünye İlçesinde 2010 yılında inşaatına başlanan 300 yataklı Yeni Devlet Hastanesinin inşaat çalışmaları yüklenici firmanın iflas etmesi nedeniyle durmuştu. Çalışmaların durmasının ardından inşaat TOKİ'ye hastanenin kalan kısımlarının tamamlanması için geçtiğimiz Şubat ayında yeniden ikmal ihalesi yapılmıştı. Hummalı bir çalışma sonucu inşaat faaliyetleri tamamlanma aşamasına gelen hastanede son rötuşlar yapılıyor. 


GEÇİCİ KABUL YAPILIYOR 

Yeni Ünye Devlet Hastanesinin geçici kabul işlemlerinin başlatılması için Ak Parti Ünye İlçe Başkanı Arif Ergün, Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Dr. Murat Küçükoğlu, Hastane Yöneticisi Uzm. Dr. Güray Yılmaz ve  TOKİ  yetkilileri bir araya gelerek hastane inşaatında incelemelerde bulundular. 

Ayrıca hastanenin giriş ve çıkışında gerekli sinyalizasyon ve diğer düzenlemeler için Karayolları Bölge Müdürlüğü yetkilileri ile de bir araya gelerek gerekli hazırlıklann yapılması için çalışma başlatıldı. 


17 TIR MALZEME ALINDI 

Ünye Devlet Hastanesinde yapılan çalışmalarla ilgili Genel Sekreter Küçükoğlu'ndan bilgi alan AK Parti Ünye İlçe Başkanı Arif Ergün, inşaatın geçici kabul işlemlerini başlattıklarını, hastanenin iç tefrişatı için 17 TIR malzemenin alındığını ve birkaç gün içerisinde sevkiyatların başlayacağını belirtti. 



Ordu Olay Gazetesi 


Geri Dön