18 / 04 / 2024

Üsküdar Prestij Konakları'nda metrekaresi 5 bin dolara!

Üsküdar Prestij Konakları'nda metrekaresi 5 bin dolara!

Üsküdar son yıllarda, Anadolu yakasının en hızlı gelişen ve konumu her geçen gün çok daha değerli hale gelen, İstanbulun merkez bağlantı noktalarından biri haline geldi



Üsküdar bir defa daha adından sıkça sözettirmeye ve İstanbulun simge yapılar listesine özel bir konut projesinin adını yazdırmaya hazırlanıyor. Bu projenin adı Üsküdar Prestige Konakları. Bir Prestige Grup projesi olan Üsküdar Prestige Konakları, Sultantepe Yenidünya Sokak içinde boğaz hattının en nadide arsalarından birisi üzerinde yer alıyor. İçinde 16 dubleks, 4 normal katın yer aldığı proje, her biri boğaza nazır, birbirinden bağımsız ve yanyana dizilmiş 4 bloktan oluşuyor.

Üsküdar Prestij Konakları'nda konutların metrekare birim fiyatları 5 bin dolar ile 7 bin 500 dolar arasında farklılık gösteriyor.

Emsalsiz konumu, üst katlara çıktıkça güzelleşen panoramik Boğaziçi manzarası, özgün mimari üslubu, yüksek inşa kalitesi Üsküdar'a, farklı beklentilere göre dizayn edilmiş zengin sosyal alanları, konuta ve kişiye özel hazırlanmış yüksek güvenlik detayları bu projeyi benzerlerinden farklı kılan en önemli özelliklerin başında geliyor. Satışa sunulduğu andan itibaren büyük ilgi gören konaklar, şu an ince işçilik ve dekorasyon sürecini yaşıyor.

Ailelerin beklentilerine göre iç mekanları yeniden yorumlanmaya, malzeme ve dekorasyon değişimlerine imkan veren Üsküdar Prestige Konakları, bu özelliğiyle kişiye özel olma, yani eskilerin tabiriyle ısmarlama olma ayrıcalığına sahip. Dilerseniz oda sayısını ailenizin ihtiyaçlarına göre yeniden belirleyebiliyor; mutfak, banyo, zemin, kapı ve duvar malzemesi tercihlerinizi iç mimarlarla birlikte tamamen zevkinize göre sipariş edebiliyorsunuz.

Üsküdar Prestige Konaklarını asıl değerli kılan şey hiç şüphesiz konumu. Evinizden kısa bir yürüyüşle Üsküdar Meydanına inebilir, sahilde Kız Kulesi, Sarayburnu, Beşiktaş ve Boğaziçi Köprüsüne karşı yürüyüşler yapabilir, boğazda balık tutabilir ya da Üsküdar çarşısından evinizin her türlü gündelik ihtiyaçlarını giderebilirsiniz. İsterseniz vapurlarla, köprü bağlatısıyla ya da  Marmaray  tüp geçidi gibi farklı ulaşım alternatifleriyle karşı yakaya çok kısa sürede geçebilir, Sultanahmet, Kapalı Çarşı, Mısır Çarşısı başta olmak üzere tarihi ve turistik mekanları sık sık ziyaret edebilirsiniz. Dilerseniz Avrupa yakasının büyük alışveriş merkezlerinde alışverişe çıkabilir, Taksim, Nişantaşı gibi semtlerde yeni moda trendlerini yakından takip edebilirsiniz.

Üsküdar Prestige Konaklarının ev sahiplerini en çok mutlu edecek bir diğer özelliği böylesine kıymetli bir arsada, Boğaziçine ve Üsküdar Meydanına böylesine yakın bir lokasyonda daire başına 3 araçlık kapalı otopark imknı ve fitness salonu gibi zengin sosyal olanaklar sunması. Üsküdar Prestige Konakları özel bir konut projesi olduğu kadar hiç şüphesiz aynı zamanda çok özel bir yatırım aracı da. Üsküdar Meydanının bütün avrupa ve asyayı birbirine raylı sistemle bağlama ayrıcalığına sahip olması; hem boğaza, hem Üsküdar Meydana hem de tarihi yarımadaya çok yakın mesafede bulunan Üsküdar Prestige Konaklarını değeri her geçen daha da artan kıymetli bir yatırım aracına dönüştürüyor.

http://www.uskudarprestigekonaklari.com/

Tel: 216 532 71 11
Faks: 216 532 71 21
[email protected]


Zeynep Karabag/Emlakkulisi.com


Geri Dön