26 / 04 / 2024

Vaillant tüketiciye kazandırmaya devam ediyor!

Vaillant tüketiciye kazandırmaya devam ediyor!

Vaillant Türkiye' nin hayata geçirdiği Vaillant Tüketici Club' ünün Samsun üyeleri, tavsiyeleri sonucu kazandıkları hediyelerini Vaillant Samsun - Bafra Yetkili Satıcısı Dinamik Mühendislikle teslim aldılar...



Vaillant Türkiye'nin hayata geçirdiği Vaillant Tüketici Club'ünün Samsun üyeleri, tavsiyeleri sonucu kazandıkları hediyelerini Vaillant Samsun- Bafra Yetkili Satıcısı Dinamik Mühendislikle teslim aldılar. 


Karadeniz Bölge Sorumlusu Engin Odabaş ve Karadeniz Bölge Tüketici Club Sorumlusu Nilüfer Erdoğan'ın katılımı ile Tüketici Club üyeleri yaptıkları tavsiyeler sonucunda kazandıkları hediyeleri yetkililerden alırken, Vaillant gibi bir markayı tercih ettikleri için çok memnun olduklarını dile getirdiler. 


Vaillant Türkiye'nin yüzde yüz tüketici memnuniyetini sağlamak amacıyla 1994 yılında hayata geçirdiği Vaillant Tüketici Club'e tüm Vaillant kullanıcıları ücretsiz olarak üye olabiliyor. Türkiye'ye özgü olan Vaillant Tüketici Club'ününTürkiye genelinde 300.000'i aşkın üyesi bulunuyor. 


Vaillant Tüketici Club üyeleri, Vaillant ürünlerini tavsiye ederek yeni müşteri kazanılmasını sağladıklarında puan kazanıyor. Her tavsiyede alınan ve biriken Puanlarla, üyeler birbirinden değerli armağanların yer aldığı Tüketici Club Ödül Katalogu'ndan altından, elektrikli ev eşyalarına, yurtdışı seyahatlerinden bakım sözleşmelerine kadar çeşitli armağanlara sahip oluyorlar. 



Bafra Vizyon 


Geri Dön