29 / 03 / 2024

Vakıfbank Eskişehir Bölge Müdürlüğü açılıyor!

Vakıfbank Eskişehir Bölge Müdürlüğü açılıyor!

Vakıfbank Eskişehir Bölge Müdürü Metin Özetci, resmi açılışı 27 Eylül'de yapılacak Vakıfbank Eskişehir Bölge Müdürlüğü'nün pazar payını artırmaya hedeflediğini söyledi. Özetci Sosyal projelerde de yer aldıklarını sözlerine ekledi




Vakıfbank Eskişehir Bölge Müdürü Metin Özetci, resmi açılışı 27 Eylül'de yapılacak Vakıfbank Eskişehir Bölge Müdürlüğü'nün pazar payını artırmaya hedeflediğini söyledi.


Anadolu Ajansı (AA) Eskişehir Bölge Müdürü Mürsel Çetin'i ziyaret eden Özetci, Vakıfbank'ın bölge müdürlüğü sayısını artırdığını bildirdi.


Müşterilerine daha yakın olmayı amaçladıklarını ifade eden Özetci, şöyle konuştu:


"Şubelerimizin ve müşterilerimizin ihtiyaçlarını daha kısa sürede çözmeyi hedeflediğimizden bölge müdürlüğü sayısını artırma kararı aldık. Bu karar, doğrultusunda Eskişehir'de Bölge Müdürlüğü'nü kurduk. Bilecik, Afyonkarahisar ve Kütahya illerini Eskişehir'e bağladık. Bölge Müdürlüğü olarak yaklaşık 20 şubede yaklaşık 200 çalışana sahibiz. Eskişehir'deki faaliyetlerimizi Vakıfbank Genel Müdürü Halil Aydoğan'ın katılımıyla 27 Eylül'de halkımıza duyuracağız. Eskişehir Bölge Müdürlüğü olarak pazar payımızı artırmaya hedefliyoruz. Sosyal projelerde de yer alıyoruz."


Çetin de ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.



AA


Geri Dön