27 / 04 / 2024

Vakıfbank'tan güzel haber! Arı Hesap açtıran herkes anında yararlanacak!

Vakıfbank'tan güzel haber! Arı Hesap açtıran herkes anında yararlanacak!

Vakıfbank güzel haberi verdi. Vakıfbank'ın resmi internet sitesinden yaptığı açıklamada Vakıfbank Arı Hesap tanıtıldı. Peki, Vakıfbank Arı Hesap nedir? Vakıfbank Arı Hesap özellikleri nelerdir? İşte Vakıfbank Arı Hesap hakkında bütün detaylar...



VAKIFBANK ARI HESABI KAMPANYA FAİZ ORANLARI

KAMPANYA/ÜRÜNDÖVİZ CİNSİALT LİMİTTANIŞMA GÜN SAYISITANIŞMA FAİZ ORANI*LİMİT ÜSTÜ FAİZ ORANI**
ARI HESABITL5.0006019,00%18,00%
USD1.0003,00%1,40%
EUR1.0001,50%0,50%

*Tablodaki oranlar tanışma faiz oranlarını belirtmektedir.
**5.000.000 TL - 1.000.000 USD/EUR tutarına kadar tanışma faizi, üzerindeki tutara ise limit üstü faiz oranı uygulanır.

ARI Hesabı ile birikimleriniz gecelik faiz oranıyla değerlenirken ihtiyacınız olduğu anda vade kaybı yaşamadan para yatırma, para çekme işlemlerinizi gerçekleştirebilir, ARI Hesabınızdan İnternet Bankacılığı ve VakıfBank Mobil kanallarından gerçekleştireceğiniz EFT/havale işlemlerinizi de ücret ödemeden yapabilirsiniz.

Vakıfbank tan güzel haber! Arı Hesap açtıran herkes anında yararlanacak!

ARI HESABI'NIN ÖZELLİKLERİ

  • VakıfBank ARI hesabı TL, USD ve EUR para birimlerinde faiz ve vadeli mevduat ile gecelik açılabilen bir yatırım aracıdır. 
  •  VakıfBank ARI hesabı VakıfBank şubeleri, VakıfBank Müşteri Hizmetleri Merkezi, VakıfBank İnternet Bankası ve VakıfBank mobil kanallarından açılabilmektedir.
  • VakıfBank Şubelerinden saat 09:00 ile 17:00 arasında açılan hesapların vade başı aynı gün, saat 17:00’den sonra açılan hesapların vade başı ise bir sonraki iş günü olacaktır. Diğer kanallardan iş günlerinde saat 17:00’ye kadar açılan hesapların vade başı aynı gün, saat 17:00’den sonra açılan hesapların vade başı ise bir sonraki iş günü olacaktır. Hafta sonu veya resmi tatil günlerinde saat kısıtı olmaksızın açılan hesapların vade başı ise bir sonraki iş günü olacaktır.
  • Asgari hesap açılış tutarı 5000 TL, 1000 USD ve 1000 EUR'dur. 
  • Tanışma faizinin süresi 60 gündür ve hesap açıldığı anda geçerlilik süresi başlar.

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön