19 / 04 / 2024

Van Erciş'te kentsel dönüşüm ihalesi 15 Mayıs'ta!

Van Erciş'te kentsel dönüşüm ihalesi 15 Mayıs'ta!

Gümrük ve Ticaret Bakan Yardımcısı Fatih Çiftçi, Van Erciş'te hayata geçecek kentsel dönüşüm projesiyle ilgili bilgi verdi. Çifti, dönüşüm ihalesinin 15 Mayıs'ta gerçekleşeceğini söyledi.



Gümrük ve Ticaret Bakan Yardımcısı Fatih Çiftçi, Van'ın Erciş ilçesinin özlemle beklediği ve şehrin kaderini değiştirecek kentsel dönüşüm projesi yapım işi ihalesinin 15 Mayıs'ta yapılacağını belirtti. 


Bakan Yardımcısı Çiftçi, Erciş'te 1. etap kentsel dönüşüm projesi kapsamında yıkım çalışmalarının tamamlandığını belirterek,"Yıkımı gerçekleştirilen iş yerlerinin kentsel dönüşüm projesi kapsamında yeniden yapılacak olması halkımız tarafından memnuniyetle karşılanmıştır. 


Kentsel dönüşüm projesi kapsamında yapılacak yenileme çalışmaları, Erciş esnafına ve ilçenin ekonomisine olumlu katkı sunacaktır. Depremden sonra yaşanan sıkıntıların giderilmesine katkı sunacak projeyle birlikte yeni bir Erciş ortaya çıkacaktır. 


Erciş kentsel dönüşüm 1. etapta katkıları olan başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a, Başbakanımız Sayın Binali Yıldırım'a, AK Parti hükümetimize, Çevre ve Şehircilik Bakanımıza,  TOKİ  Başkanımıza ve emeği geçen herkese Erciş halkı adına teşekkür ediyorum. Hayırlı uğurlu olsun"dedi. 



Olay Gazetesi


Geri Dön