28 / 03 / 2024

Van Park AVM açılış için gün sayıyor!

Van Park AVM açılış için gün sayıyor!

Van Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Murat Zorluoğlu, inşaatı tamamlanan Park AVM'yi inceledi.



Cumhuriyet Caddesi üzerinde yer alan ve yapımı tamamlanan PARK AVM açılış için gün sayıyor. Van Büyükşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre, açılış hazırlıkları yapılan PARK AVM’ye giden Vali Zorluoğlu, AVM binasını gezerek incelemeler yaptı. Yüklenici firma ve işyeri kiralama firması yetkilileri ile bir araya gelen Vali Zorluoğlu, çalışmalar hakkında bilgiler aldı.

Van Park AVM'nin bulunduğu alanın kentin en kıymetli yerlerinden biri olduğunu belirten Vali Zorluoğlu,  açıldığı andan itibaren de şehir merkezinin kalbi olacağını belirtti.

Van Valisi olarak işin başında bizzat kendisinin olduğunu söyleyen Vali Zorluoğlu, konuşmasına şu şekilde devam etti:

“Van’da buradan daha kıymetli bir yer yok. Burayı hangi zihniyetteki insanların bitirmemeye uğraştığını çok iyi biliyoruz. Van Valisi olarak ben bu işin başındayım. Kısa sürede açılması için tüm gücümüzle ekip olarak çalışıyoruz. Burada kimse müstakil hareket edemez. AVM mantığı içinde hareket edeceğiz. Buna göre herkes elinden geleni yapsın. En büyük gayemiz AVM konseptine dikkat etmektir. Bu konsept dışında açılacak olan bir işyerine müsaade etmemekle beraber ruhsatta vermeyiz. Çünkü bu tür yapılar AVM’nin değerini düşürür. Burayı kafeleriyle, restoranlarıyla mağazalarıyla, otoparkıyla şehrin kalbinde bir AVM olacak.”


Geri Dön