24 / 04 / 2024

Erdoğan Bayraktar, Vatan Teknoloji Koleji'ni açıyor!

Erdoğan Bayraktar, Vatan Teknoloji Koleji'ni açıyor!

Çevre ve Şehircilik Eski Bakanı Dr. Erdoğan Bayraktar, İstanbul Teknik Üniversitesi'nin de katkılarıyla Halkalı'da ilk uygulamalı Teknoloji Meslek Lisesi'ni 2019-2020 eğitim öğretim döneminde hizmete açıyor.



Çevre ve Şehircilik Eski Bakanı Dr. Erdoğan Bayraktar Halkalı'da ilk uygulamalı Teknoloji Meslek Lisesi'ni 2019-2020 eğitim öğretim döneminde hizmete açıyor. Teknoloji meslek lisesine İstanbul Teknik Üniversitesi de destek veriyor. 

VTK Vatanda Teknoloji Koleji Atakent Kampüsü.  Bilişim Teknolojileri, Elektrik-Elektronik Teknolojileri, Endüstriyel Otomasyon Teknolojileri ve Yenilebilir Enerji Teknolojileri alanlarında teknoloji eğitimleri verilecek.

VTK Vatan Teknoloji Koleji'nde eğitimler 10. sınıftan itibaren uygulamalı olarak yapılacak. 20-24 kişiden oluşan sınıflarda, teorik dersler de atölye ve laboratuvar çalışmalarıyla destekleniyor. Öğrenen ve üreten öğrencileri yetiştirileceği VTK Vatan Koleji'nde öğrenciler aranan elemanlar olarak mezun olacak.

TÜM ÖĞRENCİLER MÜHENDİSLİĞE DE HAZIRLANIYOR

VTK Vatan Teknoloji Koleji'nde teknoloji temalı eğitimin yayında mühendislik fakültelerinde hazırlık için de özel bir eğitim veriliyor. Böylece mühendislik eğitimi almak isteyen öğrencilere de destek olunuyor. 


Geri Dön