29 / 03 / 2024

Veli Ağbaba'dan kira yardımına eleştiri!

Veli Ağbaba'dan kira yardımına eleştiri!

CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba, Kırşehir İl Başkanlığında düzenlenen toplantıda yaptığı konuşmada hükümet tarafından verilen kira yardımımın yetersiz olduğunu dile getirdi. 



CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba, partisinin Kırşehir İl Başkanlığında düzenlenen toplantıda konuşma yaptı. Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; Ağbaba gündeme dair değerlendirmelerde bulundu.

Veli Ağbaba dan kira yardımına eleştiri!

 Ağbaba, ülkenin ekonomik bir buhran geçirdiğini söyleyerek  ekranlarda farklı, sokakta farklı bir Türkiye'nin olduğunu ifade etti. Salgın süreciyle yeni sorunların ortaya çıktığını, bunun başında esnafın yaşadığı sıkıntıların geldiğini anlatan Ağbaba, "Aylardan beri Genel Başkanımız hem grup toplantılarında hem de her bulunduğu ortamda esnafla ilgili meseleleri gündeme getirmeye çalışıyor. Milletvekillerimizle Türkiye'de esnafımızı gezdik. Maalesef duydular ama az duydular. Yaklaşık 432 bin esnafa 1000 lira, bir de kira yardımı verecekler. Günlük 33 liraya denk geliyor. Esnaf aylık 1000 lira ile ne yapsın?" diye konuştu. 
 

Veli Ağbaba'dan kira artış oranına tepki!


Geri Dön