18 / 04 / 2024

Venedik Sarayları Gaziosmanpaşa teslim tarihi!

Venedik Sarayları Gaziosmanpaşa teslim tarihi!

Firma: Bayraktar & Gürsoy Yatırım Ortaklığı

Proje: Viaport Venezia

Avrupa Yakası Gaziosmanpaşa' da Venedik konsepti ile konumlandırılan ve Bayraktar ve Gürsoy Yatırım Ortaklığı tarafından inşa edilen Venedik Sarayları Gaziosmanpaşa teslim tarihi bilgilerine haberimizden ulaşabilirsiniz.



İstanbul Avrupa Yakası Gaziosmanpaşa'da inşa edilen Venedik Sarayları Gaziosmnapaşa teslim tarihi bilgileri haberimizde bulunuyor. Projede, sauna, buhar odası, spor alanları, alışveriş alanları, su kanalları, fitness center,oyun alanları, meydanlar ve yürüyüş yolları gibi sosyal alanlar mevcut. 


Venedik Sarayları Gaziosmnapaşa projesinde toplamda 900 konut yer alıyor. İçinde; 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon dubleks ve teras daire tiplerinin yer aldığı projede konut büyüklükleri  57 metrekare ile 383 metrekare arasında değişiklik gösteriyor.


Venedik Sarayları Gaziosmnapaşa teslim tarihi!


Venedik Sarayları Gaziosmnapaşa teslim tarihi 2015 yılı olarak öngörülüyor.


Satışlarının devam ettiği Venedik Sarayları Gaziosmnapaşa projesi, TEM yolunun hemen kenarında yer alıyor. Bayraktar ve Gürsoy Yatırım Ortaklığı tarafndan konumlandırılan Venedik Sarayları Gaziosmnapaşa projesinde 211 ofis ve 200 mağazadan oluşan AVM de yer alıyor.


Eski Edirne Asfaltı Metris Kavşağı, Küçükköy-Gaziosmanpaşa/İSTANBUL


444 8 842   

Web: venediksaraylari.com


projeye sor



Geri Dön