24 / 04 / 2024

Versace'nin Miami'deki malikanesine Beckham çifti talip oluyor!

Versace'nin Miami'deki malikanesine Beckham çifti talip oluyor!

Havuzu altın kaplama mozaiklerle süslü 10 odalı malikaneye 125 milyon dolar fiyat biçilmişti. Beckham çifti, İtalyan modacının malikanesi için 62 milyon doları gözden çıkardı. Açık artırma 17 Eylül'de..




İngiliz Daily Mirror'ın haberine göre ABD'ye taşınmayı düşünen İngiliz Beckham çifti, İtalyan modacının malikanesi için 62 milyon doları gözden çıkardı. ABD, Miami kentinde bulunan görkemli konak, Versace ailesi tarafından Gianni Versace'nin suikastinden sonra elden çıkarıldı. Ardından otel haline getirilen saray yavrusu, iflas edince banka haczetti ve açık arttırma ile satışı gerçekleşecek. 


2003 yılında 32 milyon dolara restore edilen malikane geçen yıl 125 milyon dolara satışa çıkarmış ancak alıcı bulunamamıştı. Daha sonra fiyat 100 milyon dolara, ardından da 75 milyon dolara indirilmesine rağmen malikaneye yine alıcı çıkmadı. Versace malikanesi şimdi 17 Eylül'de 25 milyon dolardan başlatılacak bir açık arttırma ile sahibini bulacak. Malikanede 10 yatak odası, 11 banyo var. 17 metrelik havuzun içinde 24 ayar altın kaplama mozaikler döşeli. 



Vatan 


Geri Dön