25 / 04 / 2024

Vestfrost Çekmeceli Derin Dondurucu 5.699 TL! Özellikleri nedir? İşte 4 Şubat 2023 fiyat listesi

Vestfrost Çekmeceli Derin Dondurucu 5.699 TL! Özellikleri nedir? İşte 4 Şubat 2023 fiyat listesi

Derin dondurucu almak isteyenler; bütçelerine uygun, kaliteli ve tasarruflu dondurucu araştırması yapmaya devam ediyor. İşte bu durumda Vestfrost Çekmeceli Derin Dondurucu devir yaratan soğutma sistemiyle ile ön plana çıkıyor. İşte merak edilenler..



Vestfrost Çekmeceli Derin Dondurucu 5.699 TL! Özellikleri nedir? İşte 4 Şubat 2023 fiyat listesi
Derin dondurucular, ev içerisinde önemli bir yere sahiptir. Buzdolaplarının buzluk kısımları çoğu zaman yiyecekleri saklamak için yeterli değildir. Bu durumlarda ev hanımlarının imdadına derin dondurucular yetişir.

ÇEKMECELİ DONDURUCUNUN ÖZELLİKLERİ

Vestroft soğutma sistemi uzun süreli bir koruma sağladığı için içerisindeki yiyeceklerde bozulma veya erime gibi durumlar yaşanmasına izin vermez.

Enerji sınıfı bakımdan A+ sınıfına mensup olan bu dondurucu bu derin dondurucu yüksek bir performans sağladığını göstergesidir.Böylece Vestfrost derin dondurucular da elektrik tüketimi açısından tatmin edici özelliklere sahiptir. 

Vestfrost derin dondurucu modelleri içerisinde çekmece sayısı ve iç hacmi farklılık gösterir. Çekmece sayısına göre altı, yedi ve farklı sayılarda raflı derin dondurucu çeşitleri bulunur. 

Vestfrost derin dondurucu modelleri hem sandık tipi hemde uzun model olarak üretilir. Uzun modeller, bir dolap formunda olup ev içerisinde yer açısından kolaylık sağlar. 

Sandık tipi derin dondurucular ise daha çok uzun süreli olarak yiyecek korumak isteyen insanların tercih ettiği bir derin dondurucudur.Sandık tipi Vestfrost derin dondurucular, oldukça derin bir iç hacimleri vardır.

Derin dondurucuların brüt hacimleri 220, 210 litre olarak bilinir.Brüt hacimleri, içerisine alabileceği maksimum yiyeceği temsil etmektedir. 

Peki ürünün fiyat listesi nedir?


Geri Dön