29 / 03 / 2024

Victory Park Residence fiyat!

Victory Park Residence fiyat!

Firma: Ant Yapı

Proje: Victory Park Residence

Ant Yapı tarafından Rusya'da inşa edilen Victory Park Residence projesinde satışlar başladı. Peki projede metrake fiyatları ne kadar? İşte Victory Park Residence fiyat listesi...



Rusya'da bulunan Türk inşaat ve yatırım grupları arasında yer alan Ant Yapı'nın Rusya'da yapımına başladığı  Victory Park Residence  projesi satışa sunuldu.

Moskova’nın en prestijli bölgesinden olan Park Pobedı'de yükselen yeni konut projesi Fonçenko Caddesi’nde hayata geçiriliyor. 

Victory Park Residence fiyat
Ant Teq şirketinin yatırımı olan “Victory Park Residence” adlı projede metrekare fiyatı 550 bin rubleden satılıyor. Toplam 455 konuttan oluşan proje 10 ve 11 katlı 8 binadan meydana geliyor. 

Modern ve zarif mimarisi, Sergey Skuratov'un bürosu tarafından tasarlanan projede Victory Park ile Poklonnaya Gora'nın unutulmaz manzaralarını sunuluyor. Projede anahtar teslim fırsatı bulunuyor.

Victory Park Residence projesi çocuk yuvasına 1 dakika, Victory Park'a 1 dakika mesafede yer alıyor. Projede verandalı ve teraslı dairelerin büyüyklükleri 64 metrekare ile 299 metrekare arasında değişiklik gösteriyor. 

Adres: Moskova, Poklonnaya Sokak, No:9
Web: http://victorypark-residences.com/


projeye sor



Geri Dön