19 / 03 / 2024

Villamahal nerede?

Villamahal nerede?

Firma: Yalçınlar Group

Proje: Villamahal

Villamahal nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte Villamahal nerede sorusunun yanıtı ve proje detayları... 



Büyükçekmece'de hayata geçirilen projelerle adından söz ettiren Yalçınlar Grup'un yeni projesi  Villamahal  için düğmeye bastı. Satışların başladığı projede teslimler Ağustos 2023'te gerçekleştirecek. 

Tek katlı ve iki katlı villaların bulunduğu  Villamahal  projesi 183 dönüm üzerinde inşa ediliyor. 106 villanın olduğu Villamahalde villa büyüklüklükleri 290 metrekare ile 533 metrekare arasında değişiyor. Proje içerisinde her villaya özel havuz ve otopark yer alıyor.

Villamahal nerede?

Villamahal nerede?

Villamahal nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Villamahal nerede sorusunun yanıtından önce proje detaylarını paylaşalım...

Proje içerisindeki villaların fiyatları da 12 milyon 500 bin TL ile 16 milyon 900 bin  TL arasında değişiyor. Projede yüzde 30 peşin ödemeyle geri kalan ödemelerde 18 vade imkanı bulunuyor. 

Villamahal nerede?

Büyükçekmece'de yükselen Villamahal; Pelican Hill Batı Mahal, İstanbul Engelli Bakım Merkezi, Göl İstanbul, Alkev Özel Okulları, MEV Koleji'ne yakın konumda bulunuyor. 

http://www.yalcinlar.com/

Cansu Yılmaz/Emlakkulisi.com

 


projeye sor



Geri Dön