29 / 03 / 2024

Vodafone Arena Cumhuriyet Bayramı'nda açılacak!

Vodafone Arena Cumhuriyet Bayramı'nda açılacak!

VODAFONE Arena'da çatı montajı ile uğraşılıyor. Stadın açılışında önemli bir adım olan bu montajın ardından çimlerin serilme tarihi de netleşti. Çalışmaların hızlandığı Arena'da çimlerin serilme tarihi olarak 1 Ağustos belirlendi.



VODAFONE Arena'da çatı montajı ile uğraşılıyor. Stadın açılışında önemli bir  adım olan bu montajın ardından çimlerin serilme tarihi de netleşti. Çalışmaların hızlandığı Arena'da çimlerin serilme tarihi olarak 1 Ağustos belirlendi. 


Vodafone Arena'nın inşaatında görev alan mimarlar, başkana açılış için Cumhuriyet Bayramı'nı hedef gösterdi. Fikret Orman ise daha erkene alınması için talimat verdi BEŞİKTAŞLI taraftarların hasretle beklediği Vodafone Arena'nın açılış tarihi kesinleşti. Tüm çalışmaları yakından takip eden başkan Fikret Orman stadın inşaatında göre alan firmalar ile bir toplantı gerçekleştirdi. Bu görüşmede yapılan projeler gözden geçirildi. 


Kara Kartal'ın yeni yuvasının mimarları, başkan Orman'a açılış tarihi de verdi ve bunun için 29 Ekim'i önerdi. Başkan sabretmiyor Fikret Orman ise 29 Ekim tarihinin kendileri için geç olduğunu belirtti. Süper Lig'de yaklaşık 8. haftaya tekabül eden bu sürede en az 4 maç kaçıracaklarını belirten Beşiktaş Başkanı, çalışmaların hızlandırılması talimatını verdi. 

Gerekirse çift vardiya çalışılmasını isteyen Orman, stadın sezon başına yetiştirilmesi için her şeyin yapılacağını vurguladı. 


AMK Gazetesi


Geri Dön